,,Românii are talente dă mici”-Dar polițiștii le-au tăiat elanul hoților minori și i-au reţinut pentru şase fapte

hoti-minori-laAtunci când erau convinși că le merge cel mai bine, când erau deja respectați în mahala și văzuți ca niște hoți și tâlhari veritabili în devenire, au intervenit ,,nașparlii ăia de gabori” și le-au tăiat tot avântul. Le-au tăiat tot elanul acestor tinere talente în ale ciordelii și șmardelii de poșete de pe braț și lănțișoare de la gâtul femeilor de prin oraș care au avut neșansa să se întâlnească cu ei pe trotuar. Citiți numai ce au fost în stare să facă acești polițiști răi cu bieții copii crescuți și educați cu atâta grijă și pricepere de mămicuța și tăticuțul lor.
În cursul zilei de 9 ianuarie, lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, au identificat doi minori suspectaţi de săvârşirea a şase fapte penale săvârşite pe raza municipiului Reşiţa.
M.S., de 17 ani, R.I., de 16 ani, sunt suspectaţi că în perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, au săvârşit şase fapte constând în smulgerea de poşetei, mai exact, furt, tâlhărie și tentativă de tâlhărie. ,,Suspectați” este un fel elegant și protocolar de exprimare al polițiștilor atunci când vorbesc de asemenea fapte fiindcă ei știu foarte bine cu cine au de-a face. Dar dacă sunt sau nu hoți, o stabiliește instanța de judecată. Se știu foarte bine cazurile în care hoții au fost prinși de polițiști asupra faptei, cu ,,proba-n mână” iar instanța de judecată n-a avut probe suficiente pentru a-i condamna pe făptași.
Fiindcă temperaturile exterioare sunt ireal de ridicate pentru această perioadă, fiind foarte cald și ca nu cumva această căldură exterioare să le strice buna creștere a acestor tinere mlădițe reșițene, polițiștii au avut grijă să-i protejeze de mediul nociv din exterior și să-i pună la ,,răcoare și păstrare” puțin. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal iar noi vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii