Românii parcurg sute de kilometri ca să se vaccineze în Caraș Severin! VIDEO

Zeci șl chiar sute de kilometri străbat oamenii să se vaccineze! La centrele din Caransbeș, Oravița și Moldova Nouă, vin să se imunizeze împotriva covid-19, atât oameni din localitățile din apropiere, dar și persoane din Timișoara și chiar din Oradea și Iași. Etapa a doua de vaccinare este în plină desfășurare la centrele de la Spitalele din Caransebeș, Oravița și Moldova Nouă.

,,Ieri, la Caransebeș și Oravița, mai multe persoane au fost reprogramate ca urmare a epuizării dozelor de vaccin. Astăzi, procesul de imunizare a revenit la normal. Majoritatea celor ce se imunizează sunt fie din localitățile care au centre de vaccinare sau din apropiere, dar există și persoane care străbat sute de kilometri pentru a se imuniza împotriva coronavirusului. Unii vin din județele limitrofe, dar au fost solicitanți și din județul Bihor” spune Daniela Drăgoi – manager SMU Caransebeș.

,,În această dimineață, la Centrele de vaccinare de la Caransebeș și Oravișa, au sosit un total de 942 de doze de vaccin anticovid-19, iar procesul de imunizare a fost reluat fără probleme” a declarat Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș Severin.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivel de județ, s-au primit 6514 doze si s-au administrat 5192 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. 

Comentarii

comentarii

One thought on “Românii parcurg sute de kilometri ca să se vaccineze în Caraș Severin! VIDEO

Comentariile sunt închise.