Romeo Dunca: Consiliul Județean a fost prejudiciat cu 3,6 milioane de lei VIDEO

Romeo Dunca: Consiliul Județean a fost prejudiciat cu 3,6 milioane de lei. 3,6 milioane de lei este prejudiciu creat de mai mulți angajați ai Consiliului Județean Caraș-Severin. Pentru recuperarea acestor sume conducerea Palatului Administrativ a cerut spinul magistraților, 7 plângeri penale au fost depuse pe numele unor angajați de la Direcția de Drumuri Județene și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiilor Caraș-Severin.

Judecătoria Reșița și Tribunalul Caraș-Severin au pe rol 7 dosare penale în care se solicită recuperarea unui prejudiciu de 750 mii de euro produs de către angajați ai Consiliului Județean Caraș-Severin. 3 dosare la se referă la 10 infracțiuni de abuz și neglijență comise de angajații Direcției de Drumuri Județene. Alte 4 dosare penale au fost făcute pe numele unor angajați de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiilor Caraș-Severin care sunt suspectați de delapidare, gestionare frauduloasă și neglijență în serviciu.

Romeo Dunca: Consiliul Județean a fost prejudiciat cu 3,6 milioane de lei. Președintele Consiliului Județean a anunțat că va continua controlul intern pentru a descoperi eventualele nereguli și în cazul în care va descoperi posibile fraude sau nu va ezita să facă plângeri penale.

Comentarii

comentarii