Toate StirileUtilitare

S-a reluat circulația în sudul județului și prin Clisura Dunarii

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, pe drumul naţional DN 57, pe sectorul de drum cuprins între km 10+000 şi km 61+200, între localităţile Eşelniţa şi Sviniţa s-a reluat circulaţia pe o jumătate din cale.
Precizăm că, circulaţia se desfăşoară îngreunat şi a fost introdusă restricţia pentru vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Menţionăm că pe sectorul de drum afectat se acţionează în vederea reluării totale a circulaţiei în cât mai scurt timp posibil şi în condiţii de deplină siguranţă a traficului rutier.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită precum şi semnalizarea rutieră temporară.
DE asemenea, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, începând de ieri de la ora 13.10, pe drumul naţional DN 6, pe sectorul de drum cuprins între km 345+000 şi km 364+350, s-a reluat circulaţia în condiţii normale.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Comentarii

comentarii