Să ieși în stradă și să protestezi ca să-ți fie mai rău; Asta înseamnă să fii idiot!

Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să iasă în stradă pentru a da jos un guvern care mărea salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, etc., care scădea TVA-ul , preţurile, impozitele, etc., care repara nedreptăţile, plătea datoriile externe, readucea demnitate României şi românilor, etc., pentru a-l schimba cu un guvern care taie salarii, pensii, alocaţii, care nu va respecta legi prin care românilor li se acordau creşteri salariale, tichete de masă, vouchere de vacanţă, etc. pentru a da bani, între 30-50% la preşedinţie, servicii secrete şi speciale şi care măreşte impozitele şi numărul taxelor şi impozitelor…

Poporul român face excepție pentru că o face a doua oară şi, în cazul preşedintelui, pentru a treia oară… ceea ce aduce în actualitate spusele lui Ţuţea: POPORUL ROMÂN ESTE UN POPOR DE IDIOŢI.

Articol relatat de OctavPelin.ro  http://www.expunere.com/sa-iesi-in-strada-si-sa-protestezi-ca-sa-ti-fie-mai-rau-asta-inseamna-sa-fii-idiot.html

 

Si un alt material pe aceeasi tema:

„In Brazilia sau India SARACII LUCREAZA si pe DOI LEI! ” – e declaratia ministrului finantelor pentru romanii dezamagiti ca NU mai CRESTE SALARIUL MINIM

O declaratie socanta pe care ministrul finantelor le-o arunca in fata romanilor dezamagiti ca salariul minim pe economie nu mai creste la 1.200 de lei de la 1 ianuarie 2016.
Pentru ca in Romania sa creasca salariul minim pe economie, este nevoie de un studiu de impact al acestei cresteri asupra competitivitatii Romaniei si a mediului privat, unde este posibila o migrare spre economia gri sau neagra, considera ministrul finantelor, Anca Dragu.

„Pe salariul minim vom analiza impactul cresterii si, eventual, vom recomanda ce cresteri pot avea loc. Dar acest studiu trebuie sa fie intr-adevar foarte serios, nu-l facem peste noapte. Din cate stiu, si alte institutii europene fac un studiu similar, pentru ca aceasta masura poate afecta semnificativ competitivitatea Romaniei”, a declarat Anca Dragu, vineri seara, la o intalnire cu jurnalistii.

Si ca sa fie mai convingatoare, doamna ministru a venit cu un exemplu care ar trebui sa-i consoleze pe romani. In state precum Brazilia sau India locuitorii „sunt saraci si multi si toti stiu sa faca cate ceva pe doi lei, fac ceva ce romanul nu mai face de ceva vreme”, a spus, „convingator”, ministrul de finante, de parca idealul romanilor este sa ajunga la nivelul de saracie si de docilitate al locuitorilor din acele tari.

Citeste restul articolului aici: http://reporterul.ro/social/qin-brazilia-sau-india-saracii-lucreaza-si-pe-doi-lei-q-e-declaratia-ministrului-finantelor-pentru-romanii-dezamagiti-ca-nu-mai-creste-salariul-minim-10589

Comentarii

comentarii

12 comentarii la „Să ieși în stradă și să protestezi ca să-ți fie mai rău; Asta înseamnă să fii idiot!

 • 30 ianuarie 2017 la 18:00
  Permalink

  Domnule jurnalist Octavian Pelin… slăbuț! Urât este faptul că a ajuns presa și televiziunea să lucreze pentru și în datoria partidelor. Cred că o să ai o carieră strălucită pentru că îți expui orientările politice… Deja ai o grămadă de fani după cum se vede aici!

 • 30 ianuarie 2017 la 13:44
  Permalink

  Cine a scris articolul acesta?

 • 30 ianuarie 2017 la 13:23
  Permalink

  Promise in campania electorala in noiembrie 2016, Doua luni mai tarziu…- nici guvernul asta n-o sa va dea tichete: http://www.agerpres.ro/economie/2017/01/23/guvernul-amana-din-nou-acordarea-de-premii-tichete-de-masa-sau-vouchere-de-vacanta-pentru-bugetari-proiect–10-59-12- s-a dus si centura aia cu 4 benzi: http://www.zf.ro/auto/ministerul-transporturilor-abandoneaza-centura-capitalei-lucrarile-vor-fi-realizate-dupa-2020-pana-atunci-sudul-este-abandonat-haosului-prafului-si-aglomeratiei-16121706

 • 30 ianuarie 2017 la 11:29
  Permalink

  Dumitru Dinu ,sa o ##### pe mata, nu pe cei care dau cu parerea.Tu aperi pe Iohanis ca rozi si tu la un ciolan care nu le trebuie lor. Dar majoritatea saracilor se bucura de programul de guvernare PSD.

  mesaj moderat

  • 30 ianuarie 2017 la 21:06
   Permalink

   Gelule pe mata putem sa ti-o luam toti la pu—a pentru ca trebuie ca tea facut prost

 • 30 ianuarie 2017 la 11:01
  Permalink

  Ma, dar cine din cei din strada au zis ceva ca sa dea jos guvernul? Ei striga împotriva legii grațierii.  Un articol imbecil. Și tot cretinul spune ca guvernul asta mărește,  face, drege, mai vorbește puțin și de nedreptate și spălații pe creier pun botu’. Pai de unde vin, ba, ăștia cu bani sa mărească,  sa facă,  sa dreagă,…ii aduc de acasă?  Nu ba, boilor, ii iau în primul rand de la investiții. Adică de la progres. Adică ciuciu autostrăzi,  adică…… rămâneți săraci și sclavi. Va iau ăștia ochii cu 5 lei și pe partea cealaltă va iau 100. Dar tot guțanu’  e fericit, ca are 5 lei. Ca parca a venit prima ministrul cu ei, de acasă. El de fapt e pe minus 95, dar,….. Și mai zice retardatul ala de scrib, ca nicăieri în lume nu s-a mai întâmplat asa ceva. Ii dau eu un exemplu. Mark Rutte,  premierul olandez a făcut exact același lucru ca Boc. A tăiat la sânge,  a făcut economii, a investit în dezvoltare, nu în 5 lei la pensii și acum tara prospera, sunt multe locuri de munca, noi, peste media europeana, salariile au început iar sa crească,…..Vai de capul vostru, va meritați soarta, cei care cred în progres prin 5 lei, minus 100, de la dezvoltare.

  • 31 ianuarie 2017 la 12:47
   Permalink

   Las-l Adriane ! El stie ca Soros e de vina ca a platit oamenii sa iasa in strada SAU a luat si el niste banuti sa scrie ce a invatat la Jurnalism – Bologna / 3 ani la FF !

 • 30 ianuarie 2017 la 9:05
  Permalink

  De unde ai dedus ca s-a protestat impotriva guvernului ? Mergi, informeaza-te si pe urma scrie ineptii pe aici. Mi-e sila de voi, cei spalati pe creier de televiziuni. Huooo ! Nesimtitule sau nesimtito ! Informeaza corect !

 • 29 ianuarie 2017 la 22:46
  Permalink

  Incurca.i drace

 • 29 ianuarie 2017 la 19:58
  Permalink

  Nu se protestează  pentru demiterea guvernului  !Daca tot ii faci pe romani idioți  ( bănuiesc ca esti tot roman ) , măcar prezintă  corect  faptele și semneaza-te ! Altfel , ești un anonim demn de mila !

Comentariile sunt închise.