SA VEDEM DACA ASA VA FI! CUTREMUR/Lui Cioloș i se pregătește A TREIA CALE. Și ÎNCĂ 4 ANI de GUVERNARE!

Dacian Cioloș va continua să guverneze România și în următorii 4 ani! Surse bine documentate confirmă constituirea, după alegerile locale, a unei alianțe de centru-dreapta, denumită provizoriu A Treia Cale, menită să-l propună pe Dacian Cioloș, după alegerile parlamentare, pentru un nou mandat de premier al României.

Acest proiect are acceptul principalului aliat strategic al României, Statele Unite. Dealtfel, în curând, Dacian Cioloș va fi primit la Washington, la cel mai înalt nivel. Conform acelorași surse s-a dat semnalul întăririi fără precedent a dispozitivului de luptă împotriva corupției și înăsprirea, de către noul Parlament, a legislației privind confiscarea extinsă a averilor persoanelor condamnate pentru acte de corupție. Iar aceia dintre voi care se întreabă cum ar putea o nouă forță politică să facă minuni în doar câteva luni de zile să calculeze în cât timp a ajuns Iohannis președinte…

Aceleași surse mai spun, și acest fapt este spus în premieră în România, că situația juridică în care se află președintele Iohannis împreună cu soția a produs rumoare la Washington. Iar demersul lor, de a tergiversa aplicarea legii după emiterea unei hotărâri definitive și irevocabile, a produs mari semne de întrebare în ceea ce privește sprijinul președintelui pentru lupta anticorupție și statul de drept.

CRELUARE CITESTE MAI MULTE AICI: http://www.informatiazilei.ro/

Comments

comments

Powered by Facebook Comments