Sănătatea din cămară – Combinatia ce protejează și vindecă organismul

Sănatate

Ingrediente necesare:

– 1 capatana de usturoi

– Suc din 2 lamai

– 100 de grame de miere ecologica

– O lingurita de bicarbonat de sodiu

Metoda de preparare:

Se curăţa şi se taie usturoiul în bucăţi foarte mici, apoi se amesteca împreună cu sucul din lămâie, mierea şi bicarbonatul. Se transfera amestecul rezultat într-un borcan de sticlă curat şi se lasă să stea timp de 8-10 zile, obligatoriu la întuneric. După scurgerea celor 10 zile, este perfect pentru consum. Se păstrează la frigider.

Aceasta combinaţie este făcută de populaţia tibetană, care o recunoaşte a fi una dintre cele mai bune şi uşoare combinaţii cu un efect absolut uimitor asupra sănătăţii.

Acest „medicament” este consumat de tibetani pentru următoarele condiţii de sănătate:

– datorită proprietăților sale antioxidante, mierea din amestec te va feri de apariţia cancerului, apariţia diabetului, constipaţie, osteoporoza , ajutându-vă la menţinerea unei greutăţi optime a corpului.

– o multitudine de cercetări indică faptul că sucul de lămâie combinat cu bicarbonatul de sodiu ar putea salva milioane de vieţi aflate în pericolele apariţiei bolilor cronice. Secretul acestei combinaţii sta în adăugarea bicarbonatului de sodiu, ingredient care aduce pH-ul din organism în limitele normale. Se spune că acesta combinaţie între sucul de lămâie şi bicarbonat ar fi de 10.000 de ori mai puternic decât orice citostatice.

– usturoiul este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural existent, cercetările în domeniu dezvăluind faptul că acesta curata organismul de orice fel de parazit, protejează organismul de apariţia diabetului precum şi de apariţia multor tipuri de cancer.

Atenție! Persoanele cu sensibilitatea la unul din produse, cu probleme digestive sau boli ale tubului digestiv, este bine să întrebe medicul sau să testeze felul în care suportă preparatul. Teoretic, rău nu are ce și cum să facă, nu are ce să facă – mai ales că bicarbonatul neutralizează aciditatea lămâii, usturoiului și a mierii. (n.n)

Tratament:

– Pentru tratamentul cancerului se administrează zilnic 3 linguriţe, timp de 6 luni pe an, o lună da, o lună nu.

– Pentru prevenirea cancerului şi a diabetului se administrează zilnic o linguriţă pe stomacul gol, timp de 4 luni pe an (de preferinţă în prima lună a fiecărui anotimp)

– Pentru menţinerea unei greutăţi optime, este necesar să consumaţi 7 zile pe lună câte o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol, dar nu mai mult de 6 luni pe an.

– Pentru eliminarea paraziţilor intestinali, este necesar să consumaţi acest amestec zi de zi, timp de 10 zile, o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol.

– Pentru o detoxifiere completă a organismului, se consuma timp de o lună zi de zi, 3 linguriţe.

Întrucât aceste ingrediente sunt uşor accesibile şi ieftine, oferind extrem de multe beneficii, nu ezitaţi să încercaţi această reţetă acasă la voi şi să o împărtăşiţi şi prietenilor!

Despre Autor:
Calin Petru Bărbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre căile care duce la o eliberare spirituală completă. Viaţa o primeşti gratis, nu ajunge să plăteşti pentru ea, iar viaţa pe care o începem plângând trebuie s-o terminăm râzând. Numai împreună putem să lăsăm o moştenire plină de iubire generaţiilor viitoare!” Pe Calin Petru Bărbulescu îl puteţi găsi şi pe Facebook
www.secretele.com

Comments

comments

Powered by Facebook Comments