Sărbătoarea Sfântului Gheorghe şi cea a Floriilor, petrecute de caraseni în siguranţă

În perioada 23-24 aprilie a.c., 148 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin au acţionat pentru menținerea siguranței publice, protejarea cetățenilor împotriva activităților economice ilicite și combaterea evaziunii fiscale.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de investigare a criminalității economice, au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie.
În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat 226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 66.245 de lei şi au fost confiscate şi indisponibilizate bunuri a căror valoare se ridică la aproximativ 800 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 și 193 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie conform O.U.G 195/2002.
Din totalul amenzilor aplicate la regimul rutier, 152 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 3 pentru alcool, 2 pentru viteză și 4 pentru alte fapte.

Comentarii

comentarii

One thought on “Sărbătoarea Sfântului Gheorghe şi cea a Floriilor, petrecute de caraseni în siguranţă

  1. Foarte in siguranta. Asa am reusit sa raman fara telefon:-))) . Daca se plimba nu insemna ca si suntem in siguranta

Comments are closed.