Sarbatori pascale Fara cazuri medicale deosebite la UPU Resita VIDEO

Minivacanta de Paște nu a priit tuturor locuitorilor din municipiul de pe Bârzava. 318 reșițeni s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean din Reșița, în intervalul 26-29 aprilie. Numărul prezentărilor la Unitatea de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean din Reșița, a fost mult mai mic, față de anii trecuți. Astfel, în intervalul 26-29 aprilie 2019, au solicitat asistență medicală nu mai puțin de 318 pacienți, dintre care 50 copii, la care a predominat patologia respiratorie. Iar dacă în anii trecuți, cei mai mulți pacienți care ajungeau la Urgențe acuzau probleme digestive, de această dată, cadrele medicale s-au confruntat cu numai 12 cazuri de colici abdominali, din care două de colică biliară, nouă – renală și trei enterocolite.

Pentru că zilele libere nu s-au încheiat, cadrele medicale de la UPU recomandă populației cumpătare în alimentație, consum moderat de alcool, evitarea aglomerației, pentru a nu se îmbolnăvi respirator, și evitarea expunerii prelungite la frig și umezeală.

În perioada Sărbătorilor Pascale, la Maternitatea Spitalul Județean de Urgență Reșița, s-a născut o fetiță, cu o greutate de 2,8 kg.

Comentarii

comentarii