Schweppes si Happy, metamorfoza din maidanezi reşiţeni in ,,dogi” nemteşti

Asociatia Dogs Center Resita a mai trimis luna aceasta 2 caini in Germania. Presedinta Asociatiei, Loredana Palcovici a mai gasit doi stapani in Germania pentru Schweppes si Happy, o catelusa de cateva luni care a fost adoptata de Angy, plecata tot din Resita cu multi ani in urma in Germania, Angy s-a hotarat sa o adopte pe Schweppes oferindu-i conditii mult mai bune decat in tarcul asociatiei alaturi de alti catei, Schewppes isi petrece acum timpul alaturi de pisici si iepurasi. „Este o catelusa rasfatata si foarte jucausa, sunt convinsa ca a ajuns pe maini bune si va avea o viata mult mai buna alaturi de noua familie” – Loredana Palcovici.
Cine este Happy? „Happy este un catel pe care probabil multi resiteni il cunosc, a trait pe strazile Resitei aproape o viata, eu l-am salvat acum 2 ani, cand deja avea o varsta de peste 8 ani. Directorul Liceului de Arta „Sabin Pauta”, Ungar Nicolae ne-a sunat si ne-a spus de soarta lui. Era foarte bolnav printre altele avand si raie. L-am tratat cum am putut, am avut grija de el si am considerat ca merita o sansa chiar daca este batran. Bernd Liese cel care ne ajuta cu adoptiile in Germania i-a promis lui Happy personal ca ii va gasi un stapan si asa a si fost. Acum Happy, care are peste 10 ani, se afla intr-o familie cu 2 copii si este cel mai fericit, mai ales ca primeste numai el mancare, deorece era un mancacios, si nu mai trebuie sa imparta cu nimeni nimic, el este acum in centrul atentiei. Am vorbit cu acea familie care mi-a multumit ca am avut grija de el si ei sunt foarte fericiti sa aibe asemena catel la ei casa” – Loredana Palcovici.
Orice caine merita o sansa la viata, oricat de tanar sau de batran ar fi, este la fel ca si omul, nu cred ca ar accepta cineva sa fie abandonat la batranete doar pentru ca celor din jur le-ar fi greu sa aiba grija de ei.
Puteti ajuta Asociatia Dogs Center Resita sau adopta catei de toate varstele care sunt deparazitati, vaccinati, microcipati, pasaport si sterilizati sunand la nr. de tel. 0727876345 sau intrand pe site-ul asociatiei.

Comentarii

comentarii