Seniorii reșițeni au petrecut de ziua lor într-un „Bal al vârstei a treia” VIDEO

Distracţie serioasă pentru vreo 400 de seniori din Reşiţa. Aceştia s-au adunat cu toţii la un local mare din oraş şi au petrecut Ziua pensionarului până târziu în noapte. Ziua se serbează la 1 octombrie şi este trecută în calendarul UNESCO. Primăria Reșița s-a gândit la ei și pentru a mai ieşi din monotonie, pentru cei prezenţi, impreuna cu mai multe asociatii ale pensionarilor din Resita, s-a organizat „Balul vârstei a treia”.
https://youtu.be/sv8cKXUp8ag
Muzică veche sau jocuri populare, pahare ciocnite şi foarte multe poveşti. Acestea au fost ingredientele Balului seniorilor de la Reşiţa. Dacă unii au ales să se destindă alături de partenerul de viaţă pe ringul de dans, unele doamne abia au aşteptat să-şi întâlnească prietenele cu care să schimbe mai multe vorbe, la un pahar de vin.

Fie că au pus suflet şi au jucat cu foc, fie că s-au mulţumit să privească de la masă, cu toţii spun că apreciază astfel de adunări, care-i scot din monotonia zilnică şi îi ajută să-şi reîntâlnească prietenii.

Pensionarii reşiţeni s-au distrat pe cinste, au dansat, au băut şi au gustat câte ceva din cele pregătite pe mese şi spun că, dintre toate, petrecerea a fost cea mai reuşită!

Comentarii

comentarii