Administratie

Sfântul Nicolae, îi luminează calea lui Moș Crăciun la Reșița

Primăria Municipiului Reşiţa, prin Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, se preocupă de realizarea iluminatului festiv în oraş și de pregatirea orasului pentru sarbatorile de iarna.

În acest an au fost amenajate specific sărbătorilor de iarnă, aproape toate zonele orasului: Parcul Tricolorului, Centrul Civic, intersecţia din zona Intim, Parcul Copilului, Muzeul de Locomotive, Bulevardul A. I. Cuza, Piaţa Republicii, intrările în oraş, podurile şi centrele cartierelor aparţinătoare municipiului Reşiţa.
De asemenea, în Centrul Civic, Parcul Tricolorului şi în Muzeul de Locomotive au fost amplasati câte un brad împodobit.  În Parcul Tricolorului a fost amenajat un patinoar pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. În plus, atât în Centrul Civic cât și în Parcul Tricolorului, vor fi amenajate standuri de unde pot fi achiziționate produse de sezon.

Instalațiile luminoase specifice sărbătorilor de iarnă, montate în municipiul Reșița, vor fi aprinse marţi, 6 decembrie 2016, la ora 17:00, în Centrul Civic.

Momentul va fi urmat de un program artistic susţinut de elevii Şcolii Generale nr 7 din Reşiţa şi actori ai Teatrului de Vest din municipiu.

 

Comentarii

comentarii