Si tu poţi fi POLIŢIST. Ce primeşti, pe lângă SALARIU

Dacă poţi răspunde „Da” la aceste întrebări, atunci cariera de poliţist este exact ceea ce cauţi, anunţă IPJ Timiş. Iată ce ţi se oferă, pe lângă salariu!

IPJ Timiş prezintă, pe tm.politiaromana.ro, ce înseamnă… munca în Poliţie. Aspiranţilor la haina de poliţist li se oferă un mic test: „Dacă tu crezi că ai calităţile necesare şi poţi răspunde afirmativ la întrebările formulate mai jos, atunci am dori să te cunoaştem”.

1. Ai cel puţin 18 ani?
2. Ai cetăţenie română şi domiciliul în România?
3. Eşti într-o formă fizică bună?
4. Cauţi o carieră plină de provocări?
5. Eşti o persoană onestă, matură şi sociabilă?
6. Ai o atitudine pozitivă?
7. Poţi fi un bun comunicator?
8. Poţi relationa usor cu alte persoane, manifestând simpatie şi tact dacă este necesar?
9. Poţi să lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar să fii eficient şi în munca individuală?
10. Iti doresti sa te perfectionezi in permanenta ?
11. Poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune?
12. Eşti dispus să te supui unui program riguros de pregătire fizică?
13. Poţi să accepţi disciplina, dacă ţi se cere acest lucru?
14. Eşti pregătit să lucrezi în schimburi?
15. Eşti pregătit să faci fata unor incidente care pot implica un grad de pericol fizic?

Ce îți oferă un job în Poliţie? Răspunde tot IPJ Timiş!
– Salariu motivant;
– Un loc de muncă stabil;
– Echipament gratuit;
– Asigurare medicală;
– Muncă în echipă;
– Pregătire complexă la standarde europene;
– Oportunităţi de promovare în carieră;
– O profesie ce oferă noi provocări în fiecare zi.

„Cifra de școlarizare în instituțiile de învățământ ale #MAI a fost mărită până la capacitatea maximă. Astfel, 2.433 de locuri sunt disponibile anul acesta pentru tinerii care doresc să devină polițiști, pompieri, jandarmi sau polițiști de frontieră”, a anunţat recent Ministerul Afacerilor Externe.

„O prioritate a ministrului afacerilor interne este reducerea deficitul de personal la nivelul structurilor MAI. Astfel, o primă etapă este organizarea concursurilor pentru un număr de 1.000 de agenți de poliție care vor avea ocazia să treacă în corpul ofițerilor, bineînțeles, după promovarea examenului. Începând cu 15 februarie a.c., vor fi inițiate procedurile de încadrare din sursă externă pentru un număr de 2.500 de posturi destinate structurilor operative!”, a precizat, la începutul anului, acelaşi minister.

Şeful MAI Petre Tobă a declarat: ”Am adaptat legislaţia specifică, subiectele vor fi unice, vor fi primite la aceeaşi dată, la aceeaşi oră. Sunt 2.500 de posturi din sursă externă. Aceste concursuri să aibă loc într-un singur centru. Ţin foarte mult la corectitudinea, transparenţa şi obiectivitatea acestor concursuri şi la rigurozitatea organizării acestora”.

Se vorbeşte de un deficit extrem de mare de lucrători, de 10.000 de posturi vacante în MAI! Vor fi reîncadraţi, acum, foștii polițiști care au părăsit sistemul din motive neimputabile lor, dacă au studii corespunzătoare cerințelor postului și îndeplinesc condițiile legale. De asemenea, polițiștii care și-au încetat activitatea pentru că au pierdut capacitatea de muncă se pot înscrie pentru reîncadrare, cu condiția să-și fi recăpătat capacitatea de muncă, după cum a precizat MAI.

La IPJ Timiş, ziua de 19 martie aduce concursuri de trecere in corpul ofiterilor la Ordine publica, Investigatii criminale, Investigarea criminalitatii economice, Arme, Rutieră şi alte formaţiuni.

Citeşte şi: Şi tu poţi deveni POLIŢIST! 10.000 de posturi vacante în MAI. Au fost publicate REGULILE!

şi Campania „Şi TU poţi deveni poliţist”. Avalanşă de angajări în MAI! CONDIŢII „pentru toată lumea”

Sirsa: http://www.oradestiri.ro/ipj-timis-daca-raspunzi-da-la-aceste-intrebari-poti-fi-politist-ce-primesti-pe-langa-salariu#.VtwVMvl96M8

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Si tu poţi fi POLIŢIST. Ce primeşti, pe lângă SALARIU

 • 7 martie 2016 la 20:19
  Legătură permanentă

  Buna seara, luati legatura cu IPJ Caras Severin, acolo aflati tot ce va intereseaza, intrebati la ofiterul de serviciu ,,de la judet” si el va lamureste
  editor

 • 7 martie 2016 la 20:04
  Legătură permanentă

  buna ziua doresc sa intru in contact cu cineva care sa imi poata da mai multe informatii despre acest subiect sau probabil o adresa de email

Comentariile sunt închise.