Skatepark premium de 80.000 de euro in centrul Resitei VIDEO

La Reşiţa a fost inaugurat un skatepark premium! De acum skaterii şi râderii din municipiul de pe Bârzava unde să exerseze şi să îşi demonstereze talentul în ale sportului extrem. Zeci de tineri au venit să încerce noul skatepark.

La inaugurarea parcului au participat unii dintre cei mai ”titrați” raderi din România, care au făcut o serie de demonstraţii de îndemânare şi curaj, pentru a testa suprafaţa şi elementele specifice unui astfel de skatepark. Liderul „Tabi 49”, Vlad Dănilă, a afirmat că Skatepark-ul din Reşiţa este unul dintre cele mai bune din ţară.

Dacă până acum amatorii sportului de acţiune aveau o singură rampă în parcul din Govândari sau îşi exersau talentul în centrul civic pe borduri ori scările de la Polivalentă, de acum au parte de un skatepark premium, conform primarului Ioan Popa.

„A trecut un an şi ceva de la lansarea proiectului, a fost realizat cu o viteză mult mai mică decât îmi place mie să lucrez, dar, aceasta este modalitatea de lucru în administraţie, cu studii de fezabilitate, proiecte tehnice, validări, şedinţe de consiliu local, dar, asta este, sunt fericit că, de astăzi, copiii, tinerii, se pot bucura de acest skatepark. Avem aceşti invitaţi din ţară, care fac o demonstraţie pentru a se înţelege mai bine ce înseamnă un skatepark, nu e doar o adunătură de betoane în diverse forme geometrice, ci există o anumită artă în acest domeniu şi avem mulţi reşiţeni care parctică aceste sporturi. De azi înainte pot să o facă, respectând programul şi regulamentul pe care l-am afişat, fără să se amestece copii cu tinerii mai mari, pentru a diminua posibilităţile de accidentare”. a declarat Ioan Popă, edilul municipiului Reşiţa.

Lucrările la skatepark-ul din Centrul Civic au început în luna septembrie, anul trecut. Investiţia a costat 80.000 de euro, are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.

Comentarii

comentarii

One thought on “Skatepark premium de 80.000 de euro in centrul Resitei VIDEO

  • 12 aprilie 2018 la 10:58
    Permalink

    propun pe primar pt primaria timisoara.
    vorbesc serios!

Comentariile sunt închise.