Stabilire program liga a – IV-a” – ediţia 2014 -2015 Caras Severin

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin vă aduce la cunoştinţă faptul că a avut loc şedinţa de lucru cu reprezentanţii echipelor înscrise în liga a IV-a Caraş-Severin, ediţia 2014-2015.
La startul competiţiei şi-a anunţat prezenţa optsprezece echipe: CSM Şcolar Reşiţa, AS Minerul Anina, AS Recolta Berzovia, AS Oraviţa, AS Berzasca, AS Metalul Bocşa, AS Semenicul Văliug, AS Ad Mediam Mehadia, AS Agmonia Zăvoi, ACS Nera Bozovici, CS Moldova Nouă, AS Voinţa Răcăşdia, AS Hercules Herculane, CS Muncitorul Reşiţa, AS Voinţa Lupac, ACS Metalul Oţelu Roşu, AS Rapid Buchin şi FCS Bistra Glimboca.
Campionatul judeţean de fotbal va debuta în noua ediţie, pe data de 30 august 2014, iar în prima etapă se vor disputa jocurile: CSM Şcolar Reşiţa – AS Hercules Băile Herculane, AS Minerul Anina – FCS Bistra Glimboca; AS Recolta Berzovia – AS Voinţa Lupac; AS Oravița – AS Metalul Bocșa; AS Berzasca – CS Muncitorul Reşiţa; AS Voinţa Răcăşdia – ACS Metalul Oţelu Roşu; AS Semenicul Văliug – AD Mediam Mehadia; AS Agmonia Zavoi – CS Moldova Nouă; AS Nera Bozovici – AS Rapid Buchin.
Jocurile de Liga a IV-a se vor disputa in zilele de sambata si duminica, echipele participante avand obligatia de a anunta ziua si ora de disputare, cu minim şapte zile inainte de data disputarii etapei.
Echipele de liga a IV-a au obligativitatea de a inscrie si o echipa de juniori in campionatele AJFCS, dar incepând din aceasta ediţie de campionat a ligii a-IV-a, echipele divizionare D nu mai sunt obligate sa inscrie neaparat juniori de tip A1 (cei din deschidere, sub 19 ani). Fiecare echipa are libertatea de a alege categoria de juniori pe care o pot inscrie în campionat, in funcţie de posibilitatile specifice localitatii din care provine echipa.
Metalul Otelu Rosu si Nera Bozovici au anuntat public ca incepand din acest campionat, s-au reorganizat, echipa de la Valea Bistrei prin schimbare de denumire, iar echipa de pe Valea Almajului a devenit club sportiv cu personalitate juridică. Astfel, CS Metalul Otelu Rosu va evolua in liga a IV-a,sub noua denumire de ACS Metalul Otelu-Rosu, iar AS Nera Bozovici se anunta de pe acum o echipa cu pretentii prin transformarea in ACS Nera Bozovici.
Conform regulamentelor interne, echipele de liga a -IV-a au obligatia de a folosi pe toata durata partidei, doi jucatori sub 21 de ani.

Comentarii

comentarii