Talent+daruire+perseverenta+multa munca = Ansamblul Folcloric Barzava din Resita VIDEO

Odata cu inceperea unui nou an scolar, membrii Ansablului Folclric Barzava din Resita, au reluat pregatirile si repertitiile pentru spectacolele ce vor urma in toamna si la iarna. Ansamblul Folcloric Bârzava al Primăriei Reşiţa, coordonat de Maria Aghescu, a inceput repetiţiile – mai ales pentru pregătirea unui spectacol omagial dedicat Centenarului Romaniei. Conform Mariei Aghescu, spectacolul va avea loc in luna decembrie.

Maria Aghescu – care este sufletul si coordonatorul acestei mkișcări la nivel de Resita și de judet numita Ansamblul Barzava, împreună cu coregraful Petru Bagiu şi cu cei 50 de tineri dansatori, repetă dansurile si coregrafia de doua ori pe săptămână pe scena Cinematografului „Dacia” din Reşiţa.

Ansamblul este format din doua trupe, una de copii iar cealaltă este „trupa mare”. Repetitiile au loc in seri distincte. „Suntem aici o echipă unită. Nu aş putea să facem tot ce facem fără colegul meu Petru Bagiu. Şi mai sunt oameni care ne ajută, din pasiune şi nu pentru bani! Mai este domnul Ghiaur care vine şi ne ajută din când în când, mai este Ica Laţcu, care se ocupă de copii la Palatul Copiilor, dar, mai vine şi face muncă voluntară şi ne ajută. Fără ei şi fără sprijinul Primăriei Reşiţa nu am reuşi să facem toată această muncă!”, a mai precizat Maria Aghescu.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.