Tâlhărie în plină zi și în mijlocul orașului în stația de autobuz de la Victoria

Ieri, 23 mai, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, doi bărbați, de 46 de ani, din Reșița, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Ieri, în jurul orei 15.00, în timp ce se aflau în stația de autobuz „Victoria”, din Reșița, cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 40 de ani, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, sustrăgându-i telefonul mobil.

Cei doi bărbați au fost identificați în scurt timp de polițiști, bunul sustras fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, persoanele reținute urmând a fi prezentate în cursul zilei de astăzi, procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea măsurilor legale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii

One thought on “Tâlhărie în plină zi și în mijlocul orașului în stația de autobuz de la Victoria

  1. Daca era vorba despre un politician ati fi pus imedia poze cu el si … evident … ati fi avut grija sa-i precizati si numele (pentru ca el nu are drepturi).
    Cand este vorba despre prostime … ia ghici … prostimea are drepturi …

Comments are closed.