VIDEO Taximetrist snopit in bataie cu pumnii si picioarele la Resita

UPDATE Comunicat IJP Caraş Severin

Accident pe trotuar

Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs în după-amiaza zilei de 27 mai a.c., pe bulevardul Republicii de pe raza municipiului Reşiţa.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce S.I., în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism, a efectuat manevra de marşarier şi l-a acroşat pe T.M., în vârstă de 64 de ani, care se deplasa pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat de către şofer la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

În urma accidentului, victima şi-a sunat fiul, T.M., în vârstă de 30 de ani, care este bănuit că l-ar fi lovit pe conducătorul auto. Conducătorul auto nu a sesizat poliţia cu privire la producerea agresiunii împotriva sa.
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de T.M..

Acesta este comunicatul IJP Caraș Severin, comunicat care se referă la un accident produs miercuri dupămasa la Reșița. Deci: „Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs în după-amiaza zilei de 27 mai a.c., pe bulevardul Republicii de pe raza municipiului Reşiţa.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce S.I., în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism, a efectuat manevra de marşarier şi l-a acroşat pe T.M., în vârstă de 64 de ani, care se deplasa pe trotuar.

[youtube id=”5oJAHfKga6Y”]

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat de către şofer la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“.

Acesta este comunicatul IJP Caraș Severin, numai că, lucrurile nu se opresc aici. DE fapt, până a ajunge aici, în față la complexul Eva Center din Govândar, a urmat o bătaie ca în filmele de groază. Mai exact, taximetristul a luat o bătaie pe care precis nu o va uita mult timp.

De fapt, ce se întâmplase? Șoferul unui taximetru, ca să nu mai facă un ocol de la stația de taxi de pe trotuarul din capul stației de autobuz de la Intim și până la stația de taxi de pe Aleea Crizantemei, a preferat să urce pe trotuar și să ,,dea cu spatele” mai bine de 150 de metri. Repetăm, asta pe trotuarul din cel mai mare și aglomerat cartier al Reșiței. Numai că, șoferul de S.I. de 54 de ani, nu s-a asigurat așa cum trebuie, și l-a acroșat și trântit pe trotuar – pe unde se deplasa normal și regulamentar- pe un bărbat de 64 de ani.

Realizând ce a făcut, șoferul a sărit imediat și l-a ajutat pe bărbatul trântit pe asfaltul trotuarului. Taximetristul a instat să-l transporte la spital pe rănit, dar acesta a refuzat. Omul a sunat – probabil după fiul său- un tânăr care ajuns însoțit de alt tânăr la fața locului – și care fără prea multe discuții, l-a luat la bătaie cu pumnii și picioarele pe șoferul de taxi. Lovit cu o furie inexplicabilă, bărbatul a căzut la pământ și a fost la un pas de ași pierde cunoștința. Salvarea lui a venit de la cel pe care îl accidentase involuntar: omul a intervenit între șoferul agresat și tânărul care se pare că este ruda sa.

Într-un final, când nervii s-au mai potolit, toată lumea a urcat în taximetru și au pornit spre Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Accidentatul a fost supus investigațiilor medicale și, aici apare un semn de întrebare – bărbatul bătut – șoferul de taxi, nu a cerut nici un ajutor medical. Nu a solicitat nici măcar o măsurare a tensiunii.

Ba mai mult, taximetristul agresat, nu a depus plângere la poliţie şi nici nu a cerut ajutorul medicilor. Asta în condiția în care totul s-a petrecut în plină zi în cel mai aglomerat și mai mare cartier al Resitei, într-o zonă centrală – Zona Intim.

Mai mulți cetățeni spun că regretă cele întâmplate, dar poliția ar trebui să pună piciorul în prag – mai ales în cazul unităților de alimentație publică dintre Complexul Victoria și Intim. Aproape că a devenit ceva obișnuit ca între blocurile 3 și 5 de pe Bulevard, între cele două stații de taxi, ca mașinile taximetriștilor să circula pe trotuar- fie cu spatele, fie normal. Asta pentru a evita ,,facerea” sensului giratoriu – sau intresecție – ce o fi, de către taximetriști. De asemenea, în fața fostului local Europa, precum și în fața Clubului OK, mai ales după masa și seara, sunt parcate autoturisme – fie pe trotuar, fie pe carosabil.

Mulțumiri S.C. Eva Center pentru imaginile de pe camera de supraveghere.
Foto:reper24.ro

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „VIDEO Taximetrist snopit in bataie cu pumnii si picioarele la Resita

 • 29 mai 2015 la 14:58
  Permalink

  Domnule ”judecator” Cristian Catalin, repede ai gasit tapul ispasitor: Primaria Resita. Bine ca Primaria e de vina pentru modul in care circula unii in trafic sau pe trotuar, pentru ca ploua, ninge sau poate ca e vinovata si pt ca bate vantul. Foarte bine ca e preocupata de ”proiecte marete”, acele proiecte sunt in beneficiul tuturor cetatenilor Resitei si pentru oras. Dar tu esti prea orbit de portocalii-galbeni ca sa vezi si lucrurile bune din oras.

 • 29 mai 2015 la 0:35
  Permalink

  D-nul AVRAM comisar de politie al ju.Caras Severin spunea ca …politia se ,,autosesiseaza in asemenea cazuri.   Oare asa este ….pana acum nimic. Maine acest tanar din filmare ne cara picioare in cap. Deviza politiei  ,,SIGURANTA SI INCREDERE,, Mai bine lipiti  stichere pe masini  INCOMPETENTA SI  TANDAVIE PE BANII CONTRIBUABILILOR…

 • 29 mai 2015 la 0:26
  Permalink

  Politia este depasita de aceste momente,ineficienta.incapabila sa gestioneze protectia noastra a tuturor. Vrem o schimbare la varf in acest judet si oras. Prea multa incompetenta….. nu mai vrem comisari numiti politic…..

Comentariile sunt închise.