Te-ai vaccinat în septembrie? Mergi să îți iei bonul valoric – este al tău! VIDEO

A început distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele care s-au imunizat împotriva COVID-19 în perioada 3-30 septembrie. Cărășenii își pot ridica tichetele din centrele de vaccinare sau de la cabinetele medicilor de familie unde le-a fost administrat serul anticovid.

La Reșița, până acum, doar câteva zeci de persoane s-au prezentat la Centrul de vaccinare de la Sala de sport a Liceului de Arte pentru tichete. O parte dintre aceștia nu aveau, nu aveau dreptul să primească aceste tichete deoarece se vaccinaseră înainte de 3 septembrie.

În această primă etapă, DSP Caraș-Severin a achiziționat 11.800 de tichete, în valoare totală de 236.000 de lei.


Reprezentanții DSP daua sigurări că toate persoanele care s-au imunizat cu schemă completă începând cu 3 septembrie vor primi aceste tichete.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Te-ai vaccinat în septembrie? Mergi să îți iei bonul valoric – este al tău! VIDEO

 • 12 noiembrie 2021 la 21:01
  Permalink

  Buna seara! Promit sa va informez imediat ce am informatii exacte!

 • 12 noiembrie 2021 la 15:13
  Permalink

  Bună ziua! Dacă ne-am vaccinat în octombrie cu doza completă, când primim tichetul? Mulțumesc!

 • 12 noiembrie 2021 la 10:27
  Permalink

  BOMBĂ! Vaccinul anti-Covid schimbă imunitatea și creează dependență

  Prof. dr. Virgil Păunescu: ”Ne obligă să reacționăm incorect la boală și să fim permanent în pericol de a muri dacă nu ne vaccinăm”

  Vaccinurile anti-Covid existente în acest moment pe piață produc un fenomen extrem de periculos, susțin imunologii. Practic, răspunsul corect al organismului, care se face prin imunitatea celulară, este anihilat și înlocuit cu un răspuns imun bazat pe anticorpi, care ține doar șase luni, creând astfel, dependența de vaccin, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

  Stimularea de anticorpi prin vaccinarea anti-Covid este atât de puternică, încât distruge, practic, imunitatea celulară, singurul răspuns corect al organismului în fața noului coronavirus, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și singurul imunolog vizibil în spațiul public în perioada pandemiei.

  ”Am pus o întrebare la ședința Academiei de Științe Medicale și apoi la o întâlnire cu microbiologi și virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ți-o administrează vaccinurile de pe piață, care folosesc material genetic? Mi s-a răspuns că scrie pe prospect. Pe prospect scrie cât ADN sau ARN ți se introduce, dar ăla nu este antigenul, ăla intră în celule și începe sinteza de antigen. Și noi nu știm la fiecare individ în parte cât antigen se produce. Asta spuneau și israelienii, că vaccinarea face din individ o bombă cu anticorpi, că stimularea este prea puternică. Și această stimulare puternică duce la o chestiune. Răspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulară, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacienții care trec prin boală în mod normal, în special asimptomaticii, nu ar trebui să mai aibă nicio problemă ani și ani de zile. Dar, în momentul în care tu îi vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru că este o doză foarte mare de antigen care ți se introduce indirect și nu știm cât este”, ne-a declarat prof. dr. Virgil Păunescu. Acesta arată că organismul este forțat să-și schimbe imunitatea dintr-o imunitate corectă, pe bază de limfocite T, într-una pe aniticorpi, care nu rezistă decât 6 luni.

  ”Astfel, oamenii devin dependenți de vaccin, pentru că nu vor mai reacționa după o asemenea manevră brutală de schimbare a modului în care răspunzi imun, și rămân vulnerabili și dependenți de acest răspuns incorect”, susține prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

  Pericol permanent

  Prof. dr. Virgil Păunescu crede că vaccinarea avea oarecum o explicație până la apariția anticorpilor monoclonali sau până la apariția unui antiviral eficient, nu pe termen nelimitat, cum se preconizează acum. ”Spuneau cei din conducerea companiilor producătoare de vaccinuri anti-Covid că omenirea trebuie să se obișnuiască la fel ca în cazul vaccinului antigripal, unde se dă o doză în fiecare an, iar la cel anti-Covid două doze pe an. Dar nu este același lucru, e o tehnologie total diferită. Adică tu mă obligi să reacționez incorect la o boală, așa cum reacționează acum o minoritate, și să fiu permanent în pericol de a muri dacă nu mă vaccinez. Dar cât să mă vaccinez? Eu am vrut o dezbatere sub auspiciile Academiei de Științe Medicale și s-a spus acolo că tehnologia ARN-ului mesager e cunoscută de vreo 40 de ani, sigur, nu asta cu care fac ei, dar insistența că suntem în pragul unei revoluții este o prostie”, ne-a precizat prof. dr. Virgil Păunescu.

  Vor să micșoreze dozele

  La solicitarea de autorizare pentru vaccin trebuie să răspunzi la întrebarea ce conține și cât, însă nu se poate da un răspuns la ARN-ul mesager și nici la adenoviruși, ne mai spune prof. dr. Virgil Păunescu. ”Nu este un ARN fiziologic, normal, este un ARN modificat chimic, care stă în celule circa 7 zile, în loc de 20 de minute. Și din 20 în 20 de minute trece prin aparatul de sinteză proteică și generează o proteină spike. Dar aici nu este matematică. Eu nu știu dacă stă 5 zile, 6 zile, 7 zile, 8 zile, 5 zile și jumătate, iar diferența dintre o zi sau o jumătate de zi sau dintre stările celulelor la oameni mai tineri și la oameni mai în vârstă este foarte mare. Astfel că diferențele de sinteze de antigen pot varia de la 1 la 10 sau de la 1 la 100.  Ceea ce se bănuiește, că ați văzut că Moderna a redus dozele, este că e prea mult. AstraZeneca lucrează la vaccinul lor cu administrare intranazală cu o cincime din doza pe care o injectau, pentru că au observat că se obțin aceleași rezultate ca și cu doza aceea mare”, a afirmat prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

  ETICHETEanticorpidependentaimunitate celularăvaccin anti-covid

  35.521 afisari

  24 COMENTARII

  Covid 22 2021-11-11 16:11 16:11:34

  Da, se cunoaste fenomenul. Sa nu uitam ca vaccinurile actuale cauta doar sa reduca simptomele. Ca efect secundar, sistemul imunitar este reprogramat sa nu mai raspunda pe anumiti receptori. Rezulta alte infectii (virus, ciuperci, bacterii etc). De aceea creste numarul de cazuri pe masura ca creste gradul de vaccinare in multe tari, de aceea auzim de cazuri de sepsis, de reactivare ale unor virusuri sau evolutie rapida a cancerului. Vom avea milioane de imunodeprimati.
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1.full

  O alta problema majora este ca imunizarea repetata cu acelasi antigen creste afinitatea anticorpilor pentru variante vechi ale virusului si o scade pentru variantele noi.

  Si inca ceva:
  „Când se repetă imunizarea cu același antigen, numărul cazurilor de deces din a 5-a dată crește în experimentele pe animale. Există și un rezultat al cercetării pe animale care aproape jumătate mor după ce se repetă de 7 până la 8 ori”, spune Yasufumi Murakami, profesor emerit la universitatea Tokyo Science pentru Forbes Japonia.

Comentariile sunt închise.