TELEFONIE MOBILĂ 5G – DISTRUGEREA PLANIFICATĂ A SĂNĂTĂŢII – PRIMARUL POPA ESTE IN DILEMA VIDEO

TELEFONIE MOBILĂ 5G – DISTRUGEREA PLANIFICATĂ A SĂNĂTĂŢII. La 26 septembrie 2018, Comisia Federală de Comunicații (FCC) a votat să implementeze Ordinul de Infrastructură Wireless (dockets 17-79 și 17-84). Este ordinul preemptiv pentru controlul local al drepturilor publice. Firmele wireless vă pot instala cu ușurință turnuri celulare în fața casei fără consimțământul dvs. Asta pentru a iradia toată zona învecinată. Acestea au radiofrecvență, radiație cu microunde electromagnetică (RF-EMR) intensă, pulsatorie, cu modulație de date, 24/7.

Trecerea de la 2G wifi (2004) la 5G, vine la pachet cu efecte nocive asupra sănătății. Odată cu dezvoltarea mai amplă a acestor tehnologii și ,,metalizarea” corpului nostru fizic (precum și destructurarea ADN-ului) noi am putea fi dirijați de la distanță prin tehnica digitală de care suntem tot mai dependenți.

Companiile wireless din SUA sunt responsabile pentru aceasta. Aproximativ 800.000 de antene noi vor fi desfășurate. Mai mult decât numărul total de turnuri celulare construite până acum în ultimele trei decenii. Fiecare companie wireless va construi propria rețea 5G. ASta necesită instalarea de echipamente noi. Aceasta intenționează să utilizeze infrastructura existentă sub forma luminilor stradale. Se doreste să rămână „discrete pentru clienți”. Cum rămâne cu efectele nocive asupra sănătății? Tehnologia cu unde milimetrice, vizează oamenii de pe fiecare stradă.

 

TELEFONIE MOBILĂ 5G – DISTRUGEREA PLANIFICATĂ A SĂNĂTĂŢII. Undele milimetrice sunt utilizate în prezent de Armata S.U.A. ca armă cu controlul dispersării. Este numită Active Denial Systems – https://jnlwp.defense.gov/About/Frequently-Asked-Questions/Active-Denial-System-FAQs/ . Prin unde milimetrice se înțelege lungimea de undă a radiației electromagnetice care se notează cu λ. Este egală cu c/f unde c= viteza luminii în vid. Iar f= frecvența undelor electromagnetice măsurată în Hz (cicli pe secundă), n.b.).

Radiaţiile electromagnetice se clasifică funcție de lungimea de undă în:

  • radiaţii de gamă metrică. λ este de ordinul metrilor cuprinsă între 299.792.458 m pentru frecvenţa de 1 Hz şi 1 m pentru frecvenţa de 300 MHz;
  • radiaţii de gamă decimetrică. λ este cuprinsă între 1m şi 0,1 m (1 dm), frecvenţa este cuprinsă între 300 MHz şi 3 Ghz.
  • radiaţii de gamă centimetrică. λ este cuprinsă între 0,1 m (1 dm) şi 0,01 m (1 cm), frecvenţa este cuprinsă între 3 GHz şi 30 Ghz;
  • radiaţii de gamă milimetrică. λ este cuprinsă între 0,01 m (1 cm) şi 0,001 m (1 mm), frecvenţa este cuprinsă între 30 GHz şi 300 Ghz.

Acest lucru ar sugera că Congresul intenționează să dea o formă legală desfășurării 5G. Cu excepția cazului în care vor auzi altfel de la alegători în curând. Apoi, din nou, de ce legiuitorii ar asculta pe cineva când 5G a fost „testat” în 19 orașe din SUA?

Dacă utilizați un sistem fără fir (wireless) în casa dvs., sunteți expus la radiații neionizate. Asta nu înseamnă că sunteți în siguranță. Exemplele includ: router sau TV wireless, boxe fără cablu, Playstation sau Xbox 360. Sau camere wireless, mașini fără cheie și telefoane fără fir. Aceste dispozitive transmit și primesc semnale radio 24 de ore in 7 zile. Dacă nu sunt oprite de utilizator, ceea ce e recomandabil. Mai ales noaptea când dormiți. Orice metale, de la saltele cu arc elicoidal până la bretele, direcționează undele spre corpul tău. Atât tu cât și casa ta deveniți o stație radio.

Sistemul de telefonie 5G este o rețea fără fir Y-GIG care funcționează în benzi de până la 100 GHz. Este nevoie de un dispozitiv „acceptat 5G” sau de un receptor (modem sau cip) care retransmite undele milimetrice în casa ta.

TELEFONIE MOBILĂ 5G – DISTRUGEREA PLANIFICATĂ A SĂNĂTĂŢII. Dr. Devra Davis, preşedintele Trustului pentru Sănătatea Mediului, spune: „Majoritatea oamenilor nu știu că aceste unde vibrează cu câteva miliarde de ori pe secundă (75 GHz este de fapt, 75.000.000.000 de cicluri pe secundă), care pot induce senzații neplăcute de arsură pe piele”. Pielea umană acționează ca o serie de antene care sunt afectate de undele milimetrice pentru a provoca stres fiziologic, așa cum se vede, manifestat în frecvența pulsului și în tensiunea arterială sistolică.

Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează. 5G va întrerupe absorbția de oxigen pentru a determina privarea de oxigen la fiecare celulă, la nivelul mitocondriilor. Fără oxigen, ficatul devine congestionat, iar corpul și creierul încep să se descompună (lipsa oxigenului este mediul propice de dezvoltare a celulelor canceroase, n.b.). Sursa: https://stiinta-mister.ro/distrugerea-planificata-a-sanatatii-in-spatele-retelei-de-telefonie-mobila-5g/

 

TELEFONIE MOBILĂ 5G – DISTRUGEREA PLANIFICATĂ A SĂNĂTĂŢII. PRIMARUL RESITEI, IOAN POPA, SPUNE CA ,,vrea să interzică antenele 5G. ,,Nu văd ce sens are să expun populaţia la aşa ceva“. “Suntem în discuţii pe tema asta. În principiu, tot ce se face cu 5G se poate face şi cu 4G. Nu e o mare diferenţă, doar că antenele 5G se pun la distanţe de 200 de metri, una de alta. Noi studiem acum foarte atent ce se întâmplă în Occident. La Bruxelles s-a interzis 5G, de exemplu, oraşul Bruxelles a dat o decizie în acest sens. Şi în Germania sunt discuţii destul de înfierbântate pe tema aceasta. Aici nu vorbim de a ne opune viitorului sau progresului, ştiu exact ce înseamnă asta. Ştiu că atunci când oamenii au încercat să depăşească viteza de 50-60 de kilometri pe oră se spunea că nu e posibil, că vor muri, că vor exploda. La fel, nimeni nu credea vreodată că vom putea zbura şi aşa mai departe. Nu e vorba despre aşa ceva! Este vorba despre faptul că efectele acestor radiaţii, încep să fie evidenţiate tot mai serios de analizele ştiinţifice. Şi atunci, nu văd ce sens are să expun populaţia unui oraş la aşa ceva, doar din dorinţa de avea viteză mai mare pe Internet, în orice loc, în orice moment. Momentan analizăm această problemă! Suntem în analize, discutăm cu specialişti şi încercăm să acumulăm cât mai multe informaţii şi abia după aceea o să luăm o decizie. E un subiect delicat şi îl studiem atent” a declarat edilul pentru adevarul.ro

Comentarii

comentarii