Ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

ascunse 1Poliţiştii de frontieră cărăşeni au confiscat în decursul săptămânii trecute cantitatea de 993 pachete ţigări de contrabandă diferite mărci, de provenienţă sârbească.
Săptămâna trecută, poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin au declanşat o acţiune care a avut ca scop depistarea unor cetăţeni român suspectaţi că desfăşoară activităţi de colectare, transport şi comercializare a ţigărilor provenite şi destinate contrabandei.
Astfel, în perioada 31.03.2014-06.04.2014 a fost confiscată cantitatea de 993 pachete ţigări de contrabandă. Unele activităţi au fost realizate de poliţiştii de frontieră în cooperare cu lucrătorii vamali.
Ţigările erau ascunse de către cetăţenii români în diverse locuri: rezervorul maşinii, sub preşul maşinii, lipite cu bandă adezivă pe corp, în bagajele personale.
În cursul acestei săptămâni poliţiştii de frontieră au întocmit 9 lucrări penale, iar lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş au reţinut un autoturism marca Dacia, în rezervorul căruia a fost descoperită ascunsă cantitatea de 70 pachete ţigări din Serbia.
Întreaga cantitate de ţigări (în valoare aproximativă de 11.576 lei) a fost ridicată în vederea confiscării.

Purtător de cuvânt,
Agent de poliţie Echert Ermina.

Comentarii

comentarii

One thought on “Ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

  • 8 aprilie 2014 la 10:45
    Permalink

    Nu stiu cum se face in tarisoara asta dar mereu apare cate o oportunitate pentru altii sa faca specula. In ultimii 20 de ani a mai aparut un motiv foarte serios: tigarile romanesti nu sunt de calitate.

Comentariile sunt închise.