Ţigări de contrabandă depistate de poliţiştii de frontieră

Picture 004Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Caraş-Severin au depistat şi confiscat cantitatea de 232 pachete ţigări de contrabandă de provenienţă „Duty Free”, în autoturismul unui cetăţean român.
Ieri, în jurul orelor 14:45, la nivelul S.T.P.F Caraş-Severin, s-a desfăşurat o acţiune specifică, care a avut ca scop depistarea persoanelor care desfăşoară activităţi de colectare, transport şi comercializare de ţigări de contrabandă.
Astfel, pe raza localităţii Oraviţa a fost oprit regulamentar în trafic de către poliţiştii de frontieră un autoturism marca VW care era condus de Gheorghe F., în vârstă de 47 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, au fost descoperite trei sacoşe care conţineau cantitatea de 232 pachete ţigări diferite mărci, inscripţionate „For Duty Free Sale Only” şi 5 cutii cilindrice care conţineau fiecare 80 grame de tutun.
Drept urmare poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Caraş-Severin au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări (în valoare aproximativă de 2900 lei) a fost ridicată în vederea confiscării.

Purtător de cuvânt,
Agent de poliţie Echert Ermina

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Ţigări de contrabandă depistate de poliţiştii de frontieră

Comentariile sunt închise.