Tineret- mândria țării, sau tineri, foarte neliniștiți și băuți la volan

etilotestfÎn cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în dimineaţa zilei de 24 mai a.c., pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism.
Poliţiştii au constatat, în urma verificărilor, că autovehiculul a fost condus de către I.E., în vârstă de 18 ani. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe acelaşi bulevard, în cursul nopţii de 24/25 mai, poliţiştii au oprit pentru control un alt autovehicul înmatriculat în străinătate.
La volan a fost identificat D.P., în vârstă tot de 18 ani. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii