@Breaking newsTurism

Toamna îşi intră în drepturi – Vremurile le trăim, să vedem ce vreme ne aşteaptă VIDEO

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna septembrie. Meteorologii spun că temperaturile vor fi în scădere și uneori vor fi sub valorile normale din prima lună de toamnă. Va ploua în toată țara, dar cantitățile de apă nu vor fi foarte mari.

Toamna îşi intră în drepturi – Vremurile le trăim, să vedem ce vreme ne aşteaptă. Toamna pune stăpânire pe majoritatea regiunilor. Vreme instabilă se anunţă în următoarele zile, cu ploi descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Miercuri, 1 septembrie, prima zi de toamnă, vremea va fi în general instabilă în regiunile intracarpatice şi la munte, unde vor fi perioade în care se vor semnala averse şi descărcări electrice. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe suprafeţe mici, în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi însemnate.

  • Astfel, în săptămâna 30 august- 06 septembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cel mai mult temperaturile vor coborî în regiunile intracarpatice. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi în cantități normale pentru acest interval, în toate regiunile.
  • În săptămâna 06 septembrie-13 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
  • În săptămâna 13 septembrie-20 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. De asemenea, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.
  • În săptămâna 20 septembrie-27 septembrie mediile valorilor termice și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, precizează reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Comentarii

comentarii

One thought on “Toamna îşi intră în drepturi – Vremurile le trăim, să vedem ce vreme ne aşteaptă VIDEO

Comentariile sunt închise.