,,Tractam orice” – se tractează singuri – Logan nou facut praf VIDEO

Tractam orice se tractează singuri. Mare necaz pentru reşiţeanul nostru, Adi Pascu. Acesta a fost implicat într-un accident, mai exact, a fost victima unui accident de circulaţie. Acesta a avut loc în zona intersecţiei de la Intim. Sensul giratoriu – aşa cum îi spun, și-l cunosc reşiţenii.

Adi Pascu se deplasa pe banda întâi cu autoturismul Dacia Logan nou- nouţ (are doar o săptămână de când a venit din fabrică). Mergea pe Calea Caransebesului, spre centrul civic. Pe banda doi, în acelaşi sens de mers, era un peridoc cu remorca cu numere de Mureş, încărcat cu buşteni. În dreptul blocului potcoavă, la curbă, maşina cu lemne a tăiat curba şi a ,,frecat” Loganul pe partea şoferului. Au fost distruse uşile, aripile şi tăblăria. Mai grav este că au fost îndoite pragul şi stâlpul maşinii.

Şoferul maşinii cu lemne a oprit, dar a aruncat vina pe Adi Pascu. La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie care a efectuat măsurătorile de rigoare fiindcă Loganul are asigurare full casco, iar avariile suferite necesită înlocuirea maşinii.

Comentarii

comentarii

One thought on “,,Tractam orice” – se tractează singuri – Logan nou facut praf VIDEO

  1. Dovada ca Dumnezeu exista ! iSa plangem acum pentru Adi Pascu,un golan ordinar cu limbaj de mahala, ce traieste din necazul altora…nici nu ai avut bunul simt sa opresti si sa-ti ceri scuze persoanei pe care ai lovit-o cu oglinda din dreapta plecand in tromba printre oameni,pe sens interzis evident, pe Aleea Gugu de la Ocico…stii tu,cu Porsche-ul ala Cayenne visiniu cu numere de Spania.Se intalneste munte cu munte,smecherasule…

Comments are closed.