Traditie si cultura la Bocsa – Concert de harpa celtica

Fiecare om este dator, cel puțin moral, să întoarcă comunității din care a plecat în lume, ceea ce a învățat, ceea ce știe el să facă mai bine, dar mai ales să întoarcă dragostea semenilor săi. Pornit acum 4 ani, datorită unei artiste care a înțeles mai repede acest lucru și care a avut curajul să spere și să îndrăznească mai mult, proiectul „Bocșeni pentru Bocșa” este deja o certitudine. Harpista Rozalia PATAKY și administrația locală bocșeană și-au unit eforturile și energiile pentru oraș, pentru semeni, pentru…VISE!!!

„Buna Vestire – Muzica zeilor, bucuria pământenilor!” este unicul concert de harpă organizat anual, din județul Caraș-Severin, ajuns deja la a 6-a întâlnire cu publicul iubitor de muzică, care reușește să aducă pe scena bocșeană muzica bună, ca un balsam pentru suflet, ca o continuare a tradiției culturale din „burgul montan”. Desigur că alături de noi au fost PRIETENII (profesori, elevi, artiști) din Reșița, Craiova și desigur…Bocșa.

Concertul de harpă celtică al Rozaliei PATAKY, membră a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, organizat de către Primăria orașului Bocșa, Consiliul local și Casa Orășenească de Cultură, duminică, 26 martie 2017, cu începere de la orele 17,00, aduce anul acesta în atenția publicului spectator muzica clasică, muzica de film și prelucrările folclorice românești!

Vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare, pentru promovarea valorilor artistice bocșene, pentru a vă bucura de momente unice și de o atmosferă de sărbătoare dar și pentru a avea parte de surprizele pregătite de organizatori! Multumirile noastre, ale organizatorilor, sunt îndreptate și către artistul reșitean – bocșean – german Bogdan PIPERIU, cel care ne ajută de fiecare dată cu talentul său la „zămislirea” afișelor, in- clusiv a celui atașat acestui comunicat de presă!
INTRAREA LIBERĂ!!!

Dan Liut -director Casa de Cultura

Comentarii

comentarii