Tragedie de Paști la Fârliug – Un copil de 16 ani a murit intr-un accident de moped

Un grav accident de circulație a avut loc în prima zi de Paști la Fârliug în mijlocul satului. În jurul orei 19, un tânăr de 16 ani, s-a gândit să se distreze puțin plimbându-se cu mopedul prin sat, pe drumul național ce leagă Fârliugul de Lugoj.

Conform informațiilor primite pe surse, băiatul a făcut câteva ture cu mopedul pe șosea după care, se pare că a din cauza vitezei, a pierdut controlul ghidonului și a intrat cu mopedul în magazinul din stația de autobuz de pe marginea drumului, magazin aflat în fața școlii. Din nefericire, băiatul s-a lovit cu capul de o bară metalică de protecție și a murit pe loc. Impactul a fost așa de violent încât copilul, efectiv și-a crăpat capul neexistând nici o șansă să fie salvat.

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului de ambulanță, dar medicul de pe salvare, nu a mai putut face altceva decât să constate decesul tânărului. La locul accidentului a sosit tatăl băiatului, dar care fiind sub influența alcoolului, a devenit foarte agitat amenințând pe ţoţă lumea de pare altcineva ar fi fost vinovat de moartea copilului.

Evenimentul este în desfășurare, la fața locului sunt așteptați criminaliștii și procurorul de caz care vor demara o anchetă.

Datele și informațiile sunt preliminarii, sunt obținute prin surse și în funcție de evenimente, pot suferi modificări. Cert este că un tânăr de doar 16 ani a murit fiindcă părinții și cei din jur nu a au avut grijă să-l învețe că nu are ce căuta cu mopedul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Vom reveni cu amănunte oficiale de la IJP.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Tragedie de Paști la Fârliug – Un copil de 16 ani a murit intr-un accident de moped

 • 2 mai 2016 la 14:39
  Permalink

  Ca locuitor al com Farliug va anunț ca Poliția întotdeauna își face datoria.

 • 2 mai 2016 la 14:08
  Permalink

  Domnul Anonim, de ce nu faceti dvs??? Drumuri laterale pe unde sa se circule cu tractoare si cu toate cele de trebuinta la tara….Politia intotdeauna si-a facut datoria.

 • 2 mai 2016 la 0:55
  Permalink

  Ce face Politia acolo?Atat timp cât permite tot felul de ilegalitați vor muri oameni.Tractoare,căruțe ,jepuri neînmatriculate cu nr.false,cai,vaci etc….,..

Comentariile sunt închise.