Actualitate

Tragedie la Delinesti, un copil de 13 ani a murit lângă scoala

Un caz ce a cutremurat sătenii din satul Delinești s-a petrecut marți dupămasa la nici 200 m de clădirea școlii. Un băiat de 13 ani din satul Ohabița aparținător de comună Păltiniș, făcea naveta cu bicicletă la școala din Delinești. Copilul era în clasa a VII a și dorea foarte mult să ajungă la facultate. Fiindcă în Ohabița nu exista microbuz școlar – nu a existat niciodată, alți copii vin la școală la Delinești pe jos, prin pădure, peste dealuri. Băiatul în cauză – făcea naveta cu bicicleta cale de 6 km zilnic, 3 dus și 3 întors spre casă.

Marți, la ora 15, băiatul a ieșit de la ore unde s-a comportat absolut normal, nu a acuzat nici o durere sau disconfort, și-a luat rămas bun de la colegi, a urcat pe bicicletă și a pornit spre Ohabița. Drumul lui a fost foarte scurt, la nici 200 de m de clădirea școlii, copilul i s-a făcut rău, a oprit bicicletă, a coborât, le-a spus unor colegi că se simte rău și a căzut la pământ. În ajutorul lui au sărit colegii și sătenii, a venit și unul dintre dascăli, s-a cerut ajutor la 112, oamenii au încercat să-i acorde primul ajutor, dar copilul s-a stins în brațele lor.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței de la Caransebeș, s-a încercat resuscitarea lui, copilul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Caransebeș unde medicii au luptat cu moartea, dar bietul copil a pierdut lupta cu viața. El provenea dintr-o familie cu 10 copiii, locuia doar cu tatăl său, mama fiind plecată cu alți frați mai mari undeva în județul Ialomița. Băiatul învăța foarte bine, nu avea absențe la școală, nu conta dacă era cald sau ploua sau era ger, el se urcă pe bicicletă și pornea spre școală. Pe sujrse am aflat că micuțul ar fi avut ceva probleme de sănătate și nu avea voie să facă efort. Acum în locul lui din bancă, va arde o lumânare iar sufletul lui a urcat alături de îngerii din cer.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și în liniște!

Multumiri prietenului Ionica si lui Viorel pentru informatii. Acestea sunt obtinute pe surse si in cursul zilei de miercuri vom reveni cu o stire completa.

Comentarii

comentarii

One thought on “Tragedie la Delinesti, un copil de 13 ani a murit lângă scoala

Comentariile sunt închise.