Tragedie la Reşita – Doi tineri s-au intoxicat în baie – Pentru băiat nu s-a mai putut face nimic

Doi tineri din Reşita, o fată – D.A. de aproape 18 ani şi un băiat – G.E. de 19 ani, care locuiau împreună, au vrut să facă o baie, aşa cum face tot omul la sfârșit de săptămână, să se pregătească de noua săptămâna de lucru ce va urma. Fiindcă locuiesc la casă în partea de sus a Reșiței, cei doi au pornit un boiler instant ce se alimenta cu gaz metan.

Tinerii au intrat în baie și după ceva timp, fiindcă de acolo nu se auzeau nici un fel de zgomote, cei din casă – membrii familiei, au bătut insistent la ușa băii. Fiindcă de acolo nu venea nici un răspuns, oamenii au intrat în baie unde i-au găsit pe cei doi tineri în stare de inconștiență.

Imediat s-au acordat măsuri de prim ajutor – după cum fiecare s-a priceput și s-a cerut ajutorul la 112. La fața locului au sosit două echipaje de ambulanță cu medici care au acordat primul ajutor și au început manevrele de resuscitare la fața locului. Fata a răspuns prima acestor proceduri și a fost transportată la UPU Reșița unde s-a continuat procedura medicală cu ajutorul medicilor și aparatelor.

Din păcate, tânărul de 19 ani, nu a mai putut fi salvat. Medicii s-au chinuit mai bine de două ore să-l readucă la viață, dar fără nici un succes. Tânărul a fost transportat la UPU Reşita, s-a încercat și acolo imposibilul, dar băiatul de doar 19 ani a pierdut lupta cu viața. La ora 23:30 a fost declarat decesul tânărului.

Se pare că în baie a avut loc o acumulare de gaze, în principal monoxid de carbon, lucru ce a dus la pierderea conștienței și intoxicarea celor doi tineri.

Comentarii

comentarii

One thought on “Tragedie la Reşita – Doi tineri s-au intoxicat în baie – Pentru băiat nu s-a mai putut face nimic

  • 27 martie 2018 la 13:28
    Permalink

    Ce desteapta esti tu! Arda te gazul !
    Te plictisesti?

Comentariile sunt închise.