Trei zodii in mare suferinta conform Horoscopului primăverii 2018

Berbec
În martie,cântărește fiecare cuvânt pe care-l spui, mai ales în discuțiile aprinse cu cei din jur. Implică-te mai mult în relațiile personale și amână deciziile categorice. Pe parcursul acestei luni, mai ales în ultimele zece zile ale lui martie, nu împrumuta bani. În această primăvară,implică-te în activități care să-ți permită să petreci timpul în compania celor dragi. În mai,există riscul unui conflict minor cu persoana iubită,pe care vei reuși să-l aplanezi cu greu.

Taur
Pentru cei născuți în zodia Taur, martie va fi o lună cu realizări profesionale. Ar trebui să ai încredere în intuiția ta mai des. Apelează la cei din jur numai când simți că nu te descurci. În aprilie, ai posibilitatea de a-ți îmbunătăți situația financiară. Nu intra în dispute cu colegii. În relația cu persoana iubită,vor apărea situații pentru care nu ești pregătit. Dacă încă nu ți-ai găsit perechea potrivită,este posibil s-o descoperi la sfârșitul primăverii.

Gemeni
În prima lună a primăverii,cei născuți în Gemeni trebuie să depună eforturi mari pentru a obține ceea ce și-au propus de multă vreme. În a doua jumătate a lui martie,va trebui să semnezi un contract. Analizează-l fără grabă,pentru a te asigura că faci ceea ce trebuie. Dacă în aprilie te vei dedica mai mult serviciului și-ți vei neglija familia,în mai îi vei trata pe cei dragi cu mai multă căldură.

Rac
Cei născuți sub acest semn astral se vor concentra mai mult pe familie și vor pune serviciul în plan secund. Hotărârile importante pe care le vei lua la începutul lunii martie te vor ajuta să-ți crești veniturile în acest an. În aprilie,fii încrezător în deciziile de la serviciu. Unele persoane din anturaj vor avea comentarii răutăcioase despre tine. Ignoră-le și mergi pe drumul tău. Fă un efort să stai cu cei dragi cât mai des posibil,mai ales în luna mai. Această lună este una bună pentru achiziții semnificative (un apartament sau o mașină). Nativii singuri vor întâlni pe cineva care le va schimba radical viața.

Leu
Pentru nativii Leu, începutul primăverii va fi un bun prilej să-și pună în aplicare planurile,chiar dacă vor munci foarte mult. Acționează ținând cont de abilitățile tale și nu te suprasolicita. În a treia săptămână a lunii,fii vigilent,altfel s-ar putea să devii victima unui accident. În aprilie, nu lua decizii pripite și comunică deschis cu cei din jur. Implică-te sută la sută în noua ta relație amoroasă,pentru a câștiga dragostea și respectul persoanei pe care o placi de atâta vreme. Leii căsătoriți sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită tinerei generații,precum copiii și nepoții.

Fecioară
La începutul lunii martie,te vei confrunta cu situații care ți se vor părea imposibil de rezolvat. Cu calm și răbdare,vei reuși să le soluționezi. La muncă,bazează-te pe instinct și lucrurile vor avansa dincolo de așteptările tale. Aprilie este o lună bună pentru a te dedica pasiunilor tale,ca să te mai relaxezi. Vei întâlni oameni care te vor influența în bine. Fecioarele singure au mari șanse să-și găsească pe cineva.

Balanță
După data de 4 martie,ar fi bine să fii mai calm și să eviți conflictele cu partenerul de viață. Există posibilitatea procurării unui teren sau a unui vehicul. Câteva probleme de sănătate îți vor da bătăi de cap. În aprilie,te vei apropia mai mult de persoana iubită și vei primi niște vești din străinătate. Este posibil să călătorești în această lună. În mai,vei întâmpina probleme la locul de muncă,care se vor soluționa la sfârșitul lunii.

Scorpion
Vei sta foarte bine la capitolul bani în prima lună a primăverii. În schimb,anumite probleme de sănătate,precum durerile de umăr sau de cap,te vor necăji. Nu fă schimbări majore la locul de muncă și nici achiziții importante în această perioadă. În aprilie,sunt șanse foarte mici să primești acea majorare de salariu promisă,iar în mai,treburile casnice îți vor mânca mare parte din timp.

Săgetător
Neînțelegerile sau problemele cu frații ori părinții s-ar putea intensifica după jumătatea lunii martie. Aprilie va fi o lună plină de evenimente care-o privesc pe mama ta sau pe o figură maternă mai în vârstă,de care ești foarte apropiat. Cumpărarea unei case sau a unui teren este posibilă la mijlocul primăverii. În mai,câteva probleme de sănătate te vor trimite la medic. După un tratament de durată,te vei simți mult mai bine și-ți vei recăpăta energia.

Capricorn
Vei fi foarte activ în martie și te vei axa pe familie. Ai tendința să iei singur decizii ce țin de viața de cuplu,situație care-l nemulțumește pe partener. De aici până la discuții în contradictoriu nu mai este decât un pas. În mai,la muncă,ți se vor înmulți responsabilitățile,dar câștigul va fi pe măsura muncii depuse.

Vărsător
Pentru că cheltuielile din primele luni ale anului au fost mai mari decât ai prevăzut,este posibil ca în martie să faci rost de bani pentru a-ți plăti datoriile,în special ratele. Pe la mijlocul primăverii,o să legi noi relații și cineva din anturaj îți va face ochi dulci. Sunt șanse foarte mari ca o persoană pe care nu ai văzut-o de mult să te viziteze. La muncă,vei începe să câștigi mai bine,spre finalul lunii mai.

Pești
Prin martie,o să faci un drum până la bancă sau până la notar,să legalizezi acte. Te străduiești să menții armonia în familie și apar noutăți la serviciu. O să profiți de situație pentru a veni cu idei noi,în speranța că vei avansa într-un timp scurt. În mai,te vei alătura unor prieteni care fac sport sau cu care împărtășești o pasiune comună.

Sursa: Horoscop Azi

Comentarii

comentarii