Ultima ora! Merkel cere expulzarea romanilor din Germania

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmeaza sa fie adoptat pana la sfarsitul acestei luni, conform Agerpress.

Acest proiect de lege ii vizeaza strict pe romanii din Germania care, confom proiectului, toti romanii vor fi expulzati fortat din Germania in special rezidentii straini.

Statul german doreste urgentarea acestui demers de expulzare intrucat, foarte multi romani locuiesc in Germania datorita ajutorului social sau solicitand locuri in azil.

Ministrul Angela Merkel tradeaza orice afirmare la adresa Romaniei, nedorind ca aceasta sa intre in spatiul Senghen.

In urmatoarele luni orice persoana staina aflata pe teritoriul Germaniei va fi verificata si interogata, pentru a se evita ilegalitatea si incalcarea legilor, relateaza tabloidul german Ruhr Nachrichten.

Deasemenea Angela Merkel intentioneaza sa inlocuiasca ajutoarele sociale cu alte modalitati de sprijin financiar, cei favorizati fiind refugiatii.

Germania este tara care atinge cele mai inalte cote in privinta refugiatilor astfel, noul proiect anuntat oficial, se descende a fi ca “o lectie pentru celelalte tari care au refuzat primirea refugiatilor”.

sursa: http://romanin.eu/stiri/ultima-ora-angela-merkel-cere-expulzarea-romanilor-din-germania-ajutoarele-sociale-vor-fi-inlocuite/

Foto: http://www.milliyet.com.tr/

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “Ultima ora! Merkel cere expulzarea romanilor din Germania

  1. Da sti care-i poata cea mai tare? Daca ai citit articolul, domnul redactor scrie MINISTRUL Angela Merkel. Se pare ca  habarnare ca ea e CANCELARA germaniei, practic sef de stat si nu ministra. Are si asta cunostiinte social-politice, se pare, facute la coada vacii 🙂

  2. Dorinta lui Merkel este gresit interpretata în articolul vostru si pur si simplu prost tradus. Eu traiesc în Germania din 1990. Problema nu sînt Românii ci ROMI, etnicii romi care devasteaza tot, fura si înseala ca-n codru, fac ce fac defapt de zeci de ani, fac în Germania mizeria ce au facut-o si în Franta, si în Italia. Romii devasteaza cartiere întregi. De ex. în nici un an de zile au reiusit în Duisburg – Rheinhausen sa transforme un microraion de blocuri într-o copie FERENTARI. De lucrat nu lucreaza nici unde, falsifica contracte de munca pt. a primi ajutor social aditional HARZ 4, nu platesc chirie, curent etc., devasteaza locuinte, circula cu masini înmatriculate în strainatate dar nu au nici un fel de asigurare, îi intereseaza numai sa faca bani ulterior se carabanesc în tara, revenind dupa cîteva luni cu identitati false si…. DA ! Specimenele astea trebuie EXPULZATE FARA DREPT DE APEL iar statul Român ar trebui sa ia masuri drastice doarece aceste minoritati fac România de rîs peste tot unde pun piciorul, indiferent daca e Germania sau SUA.. Cu ROMÂNII, Germania nu are probleme. Sînt mii de români (inclusiv etnicii germani ce au parasit România dupa 1989) ce traiesc aici, MUNCESC CINSTIT, RESPECTA LEGIILE si-si vad de treaba. E foarte trist ca românii sînt bagati în aceasi oala cu romii numai pt. ca romii au cetatenie româna. Aici nu se stie ca romii sînt o MINORITATE NATIONALA în România si nu sînt 100% ROMÂNI ci sînt niste nomazi de origine hindu folositi cu sute de ani în urma ca sclavi ce nu au nimic comun cu natia româna. Este INADMISIBIL de sustinut ca 23.000.000 de români CINSTITI ar fi infractori mojici numai datorita faptului ca cîteva sute de mii de NOMAZI CE NU SÎNT ROMÂNI dar au cetatenia româna numai pt. ca traiesc pe teritoriul româniei, î-si fac de cap, si sfideaza orice lege pe unde pun piciorul.

Comments are closed.