Un bărbat şi-a găsit ieri sfârşitul între Borlova şi telescaunul de la Muntele Mic

cu rotile in sus in apaSfârșit de wekend tragic pentru un un bărbat de 38 de ani din Lugoj. Omul îşi petrecuse sfârşitul de săptămână pe pârtiile de pe Muntele Mic unde încă mai este zăpadă şi se mai poate schia chiar şi la această dată. Duminică în jurul orei 15, acesta a decis să coboare de pe munte şi să plece probabil spre casă. Omul şi-a luat autoturismul din parcarea de la staţia telescaun şi a pornit spre Borlova numai că, la un moment dat, pe drum în pantă şi cu curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu autoturismul în albia râului Sebeş – autoturismul Ford Focus rămânând cu roţile în sus.
Alţi trecători au văzut accidentul şi au vrut să sune la 112 ca să ceară ajutor, numai că, din nefericire, pe acest drum semnalul telefoniei mobile lipseşte aproape în totalitate. Oamenii au căutat o zonă cu semnal, au cerut ajutor şi la faţa locului au sosit maşinile ambulanţei, ale poliţiei şi pompierilor militari. Un echipaj de la descarcerare l-a scos pe şofer din maşină, s-a încercat resuscitarea lui mai bine de jumătate de oră, dar din nefericire, bărbatul în floarea vârstei, plecase pe drumul fără întoarcere.
Ce am mai putea spune este faptul că intervenţia a fost deosebit de grea din cauza debitului mare al râului Sebeş iar şoferul nu purta centură de siguranţă.
Se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul care nu a respectat viteza pe drum în curbe, dar cauzele accidentului şi ale decesului, le vor stabilii poliţiştii şi medicul legist.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Un bărbat şi-a găsit ieri sfârşitul între Borlova şi telescaunul de la Muntele Mic

  1. Am retinut ca semnalul de telefonie lipseste in zona soselei si aceasta spune mult despre cat de inapoiata este tara.

Comments are closed.