Un mort și șase răniți într-un accident pe European 70 VIDEO

accident belintOboseala la volan a făcut victime pe European 70 lângă Belinț. O persoană și-a pierdut viața și alte șase au fost rănite grav după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal la ieșire din Belinț. Polițiștii spun că, cel mai probabil, unul dintre conducătorii auto a adormit la volan.
Conducătorul unui autoturism Peugeot se îndrepta spre Timișoara cu mașina plină cu muncitori. La un moment dat însă, la ieșire din Belinț, a adormit la volan și a intrat pe contrasens, spun polițiștii.
La fața locului au sosit două echipaje de pompieri dar și mai multe ambulanțe care i-au preluat pe răniți. Din nefericire, din cele șapte persoane aflate în autoturisme una și-a pierdut viața iar celelalte au suferit răni serioase. Mai mult, echipajele de la fața locului au solicitat și intervenția elicopterului SMURD pentru a transporta una dintre victime la Spitalul Județean din Timișoara.
Din cauza accidentului, circulația pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj a fost blocată mai bine de o oră.

Comentarii

comentarii

One thought on “Un mort și șase răniți într-un accident pe European 70 VIDEO

  • 20 august 2013 la 6:34
    Permalink

    Un cric platforma in fata ar fi fost util pentru a deplasa mai rapid Peugeutul de pe carosabil. O investitie de cateva sute de lei.

Comentariile sunt închise.