Un motociclist austriac şi-a văzut moartea cu ochii – Dar a avut zile şi noroc VIDEO

Cinci motocicliști din Austria veniţi în concediu la Brebu Nou, au plecat într-o excursie cu motocicletele pe drumul Transbanățean spre Slatina Timiș. Numai că la o curbă, una dintre motociclete a derapat din cauza nisipului şi pietrişului de pe marginea drumului, a lovit un zid de beton după care, a plonjat în albia pârâului, peste parapet, de la o înălțime de peste 10 metri.

Ceea ce trebuia să fie o plimbare de agrement pe Transbantean – drum alpin ce leagă localitățile Slatina Timiș și Reșița peste Muntele Semenic, era să se transforme într-o tragedie pentru unul dintre participanţii austrieci. Acest a derapat la o cubă pe nisipul şi pietrişul de pe marginea șoselei, a pierdut controlul motocicletei care s-a izbit de un parapet şi apoi a zburat în albia râului Slatina.

Colegii săi şi-au dat seama că acesta este grav rănit şi au cerut ajutor la 112. La faţa locului a sosit un echipaj al ambulantei care l-au ridicat pe rănit cu ajutorul prietenilor cu o targă, după care, l-au transportat la Spitalul de Urgentă.

La locul accidentului a fost solicitată o autoutilitară de la o firmă reșițeană de tractări auto, care a recuperat cu profesionalism motocicleta din albia râului fără să o distrugă mai rău – așa cum se mai întâmplă câte-o dată.

Deşi este grav rănit, motociclistul este în afara pericolului şi probabil va fi transportat la o clinică din Austria.

Comentarii

comentarii