Un patron de magazin din Oravita, a fost macelarit in Serbia

Patronul unui magazin din Oravița a fost omorat iar apoi, trupul i-a fost transat si pus in mai mulți saci din nailon.

Pavel Anka, de 63 de ani, era cetatean sarb și avea un magazin pravalie de produse casnice și mobila second-hand in Oravita.

Crima s-a petrecut la 30 de km de Oravița, in comuna Biserica Alba din Serbia, la 16 km de granita cu Romania. Barbatul, ce locuia cu familia în satul Grebenat, Serbia, plecase la un medic in Biserica Alba, iar din 9 februarie, nimeni nu a mai stiut nimic de el. Cateva zile mai tarziu, disparitia sa a fost anuntata la Politie de fiul barbatului, noteaza doznajemo.com.

Oamenii legii au inceput rapid cercetarile, iar la scurt timp l-au identificat pe principalul suspect. Este vorba de un barbat de 39 de ani, in casa caruia, la perchezitie, au descoperit, in saci menajeri, bucati din trupul omului de afaceri disparut. Acestea erau asezate intr-un frigider.

Politistii sarbi aveau sa afle detaliile unei crime de-a dreptul infioratoare. Pavel Anka fusese ucis cu salbaticie, cadavrul ii fusese taiat in bucati si asezat in mai mulți saci menajeri. Restul din cadavrul tranșat, l-a aruncase pe un câmp.

In timpul audierilor, suspectul si-a recunoscut crima. Le-a spus politistilor ca era convins ca omul de afaceri avea o aventura cu sotia lui, iar gelozia i-a luat mintile. Mai mult, a fost furios ca barbatul i-ar fi cerut sa-i inapoieze o suma de bani.

Ucigasul a spus in timpul anchetei ca ii pare rau de ce a facut. El a declarat ca l-a ucis pe barbat cu o lovitura la cap si apoi l-a ciopartit cu un topor. Potrivit anchetatorilor, victima si calaul se cunoasteau foarte bine. Barbatul acuzat de crima a fost arestat.

Primarul din Oravița, Dumitru Ursu, spune că ,,patroinul sărb era un om foarte cum se cade, aveam o relație bună, își cumpărase un apartament la noi în oraș și mai stâtea și pe aici. Păcat, mare păcat fiindcă era un om de treabă”.

preluare: opiniatimisoarei.ro

Comentarii

comentarii