Un pic mai bine pentru Mirabela – tânăra scăpată din ghearele morții

pozaCine nu își amintește de coșmarul prin care a trecut tânăra Mirabela Florea din Oravița?
Vă reamintim că în luna septembrie, Mirabela împreună cu sora ei, au fost luate din fața blocului în care locuiau în orașul Oravița de către criminalul Măran și duse pe un câmp spre Agadici unde au fost bătute, violate, batjocorite și mai apoi lovite cu cuțitul. Sora Mirabelei a murit, iar ea, cu 11 răni de cuțit în corp, a reușit să supraviețuiască ororilor.
Pentru fată a urmat o lungă perioadă de tratament pe care îl urmează și în prezent. Ea locuiește împreună cu mama și mai mulți frați, undeva la 10 persoane, într-o garsonieră la etajul patru în Oravița.
Cu toate eforturile familiei și prietenilor, ne mai având cum să se descurce, mai ales că încă are nevoie de o serie de medicamente, tânăra a apelat la un ajutor din partea Primăriei Oravița.
Impresionat de tragedia fetei, primarul Dumitru Ursu a cerut o anchetă socială din partea Serviciului de Asistență Socială. În urma acestei anchete, tânăra a fost ajutată cu o sumă de bani pentru ași putea duce tratamentul mai departe. Întâmplarea a făcut ca acest lucru să se întâmple odată cu aniversarea tinerei care a împlinit 18 ani.
,,Am cerut să se verifice, sunt săraci, dar casa este ținută curată și fiecare încearcă să muncească pe unde poate. Acest lucru ne-a determinat să ajutăm cum putem familia respectivă” spune primarul Ursu.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Un pic mai bine pentru Mirabela – tânăra scăpată din ghearele morții

 • 1 martie 2013 la 8:53
  Permalink

  Cine nu își amintește de coșmarul prin care a trecut tânăra Mirabel Florea din Oravița?

  Ori e tanara ori e Mirabel
  Vaaaaaaaaaai mama voastra!

  • 1 martie 2013 la 18:17
   Permalink

   mama – mama , ce descoperire ai facut d-ta! exista o vorba turceasca, dar………

Comentariile sunt închise.