Una buna – Una rea – Ca la noi! Reșița este pe platforma de vaccinare, dar nu mai are vaccin VIDEO

Una buna – Una rea – Ca la noi! Reșița este pe platforma de vaccinare. Vestea bună este că Reșița fost activată ca ,,centru de imunizare în platformă națională de vaccinare”. Ba chiar i-au fost alocate în jur de 500 de locuri. Adică 500 de doze de vaccin. Și acum, vine vestea rea: cele 500 de locuri disponibile au fost epuizate în câteva ore. Și gata! Punct la vaccinare! Deocamdată, să sperăm.

Timp de două săptămâni, Centrul de vaccinare de la Reșița, nici măcar nu apărea pe platforma Rovaccinare. Minunea s-a petrecut marți când Reșița a apărut pe platformă. Însă nu avea niciun loc disponibil. Lucrurile s-au schimbat în această dimineață când Municipiul de pe Bârzava, figura cu 500 de locuri disponibile. Numai că, locurile s-au epuizat în mai puțin de două ore, iar medicii de familie au reușit cu greu să programeze câțiva pacienți.

În această săptămână, în Banatul Montan au ajuns 9.300 de doze de vaccin anticovid. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Caraș- Severin, în cadrul etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, s-au administrat un număr total de 365 vaccinuri.

La momentul actual, conform platformei Rovaccinare, La Reșița sunt disponibile două locuri, la Moldova Nouă 15, iar la Caransebeș și Oravița – zero.

UPDATE 4 februarie – Astăzi, au sosit primele vaccinuri Moderna în Caraș Severin, dar si un anumit număr de vaccin Pfizer. Este vorba de 240 de doze pentru Caransebeș și 140 pentru Oravița, un total de 380. În plus, 114 doze de vaccin de la Pfizer sunt pentru rapel la Spitalul Județean din Reșița.

Comentarii

comentarii

One thought on “Una buna – Una rea – Ca la noi! Reșița este pe platforma de vaccinare, dar nu mai are vaccin VIDEO

Comentariile sunt închise.