Update Bărbat înecat la Secu, cadavrul era în stare de putrefacție

Referitor la descoperirea macabră de sâmbătă seara, se pare că avem de-a face cu un necunoscut, în plus, acesta era înecat de mai multă vreme fiindcă deja cadavrul intrase în putrefacție iar martorii spun că era parțial mâncat de pești.
Iată ce spune și poliția despre acest caz: În seara zilei de 16 august a.c., Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că în lacul de acumulare Secu se afla cadavrul unui bărbat.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, aflat în putrefacţie.
Cadavrul a fost transportat la morgă unde medicul legist va stabilii cu exactitate cauzele decesului.
În prezent poliţiştii continuă verificările pentru identificarea bărbatului decedat.

Sâmbătă seara:

Un tânăr care se afla la scăldat împreună cu mai mulți prieteni la barajul de la Secu, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Aflați la o baie de seară la baraj în zona numită ,,la prima limbă” – tânărul a văzut ceva plutind pe luciul apei. Fiindcă ceva nu era în regulă, el și-a alertat și prietenii și împreună au mers în golfuleț unde au avut surpriza să descopere că era vorba de cadavrul unui bărbat care plutea pe apă.
Tinerii au căutat mai mult timp o zonă cu semnal telefonic după care au cerut ajutor la 112.
La fața locului s-au deplasat echipajele ambulanței și polițiștii care la această oră fac cercetări.
În zonă este așteptat și un echipaj al pompierilor militari pentru a scoate cadavrul din apă.
Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii