UPDATE Crimă abominabilă la Reşiţa – bărbat ucis cu peste 30 de lovituri de cuţit

cutit agresiuneO crimă abominabilă şi cel puţin deocamdată de neînţeles, s-a petrecut în acest sfârşit de săptămână la Reşiţa. Fiindcă poliţia este foarte zgârcită în declaraţii şi este normal să fie aşa din moment ce a fost demarată o anchetă, toate informaţiile sunt culese de la martori, rude sau prieteni ai celor implicaţi în această poveste cu final tragic.
Victima se numeşte Nicolae O. Prietenii toţi îi spuneau Ghery şi avea 58 de ani. Toată lumea îl cunoştea drept unul dintre cei mai buni meseriaşi care a lucrat în ultimul timp în uzină şi era un adevărat artist în confecţionarea cuţitelor, a bricegelor ,,Maurel” sau al altor ,,fuşăraie” ce se confecţionau la Sculărie cu ceva ani în ur,ă când uzina mai era uzină.
Toată povestea a început de la un moped şi s-a sfârşit cu un iepure şi o crimă. Ghery a mers în după amiaza zilei de sâmbătă la un fost coleg ce avea o grădină în zona IMR-ului. Vroia să se consulte cu acesta despre cea mai nouă pasiune a sa: mopedele. Tocmai îşi cumpărase unul, făcuse cursul şi se pregătea de examen. Din vorbă în vorbă, cei doi au ajuns şi la un pahar de tărie ,,de casă” făcută de gazdă, au discutat de mopede, au mai tras un pahar, au mai discutat şi până la urmă s-a ajuns şi la subiectul iepure: mai exact, Gherz a cumpărat sau a primit un iepure de la fostul să coleg. Cert este că acesta şi-a sunat soţia şi i-a spus să cumpere ceva zarzavaturi fiindcă vor găti pentru duminică iepurele în cauză. Cert este că s-a făcut târziu, acasă nu a mai ajuns şi spre seară, soţia lui Ghery a pornit după soţul ei la grădina de la IMR. Acolo i-a găsit pe cei doi ,,afumaţi” iar despre plecatul acasă nici nu s-a pus problema: cei doi foşti colegi nu se văzuseră de mult iar sticla de tăriu era doar pe jumătate golită. În final, după parlamentări eşuate, femeia şi-a văzut de drum şi a pornit acasă, s-a făcut şi noapte şi Ghery tot nu a mai ajuns la domiciliu. Au urmat zeci de telefoane la care nu i-a mai răspuns nimeni.
Duminică dimineaţa, în jurul orei 9, doamna Orgonaş s-a trezit la uşă cu doi poliţişti care au invitat-o la sediul Poliţiei unde a dat mai multe declaraţii – toate legate de soţul său. Este de la sine înţeles că femeia a intrat la bănuieli, a întrebat ce a făcut consortul sau ce a păţit, dar în prima fază, conform procedurilor poliţieneşti, răspunsurile au fost ambigue şi oarecum liniştitoare. Abia după ce poliţiştii au aflat ce doreau să ştie, i s-a spus că soţul său a fost ucis ……la grădina de lângă IMR unde îl lăsase de cu seară.
Tot pe surse am aflat că bărbatul a avut parte de o moarte îngrozitoare -criminalul fiind de un sadism rar întâlnit. El i-a aplicat victimei, peste 30 de lovituri de cuţit – majoritatea fiind mortale. Mai exact, nu a încetat să dea cu cuţitul nici după ce victima a căzut la pământ şi şi-a pierdut viaţa. Se pare că principalul vinovat şi autor al crimei ar fi tocmai proprietarul grădinii şi gazda celui ucis iar scandalul ar fi pornit de la iepurele în cauză. Suspectul are şi el în jur de 60 de ani şi nu poate să vorbească având esofag şi laringe din plastic în urma unei intervenţii chirurgicale.
Cu mai multe amănunte vom reveni în cursul zilei de azi când poliţia va emite un comunicat oficial despre crima de lângă IMR.

UPDATE: Iată ce spune și comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al IJP, ag. pr. Ancuța Cărbunaru:

Dosar penal pentru omor

În dimineaţa zilei de ieri, 28 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean
Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că
în curtea unui sălaş se află decedat un bărbat.
A fost constituită o echipă complexă de cercetare coordonată de procurorul
criminalist, care a constatat că O.NICOLAE, în vârstă de 58 ani, este decedat
prezentând mai multe plăgi la nivelul corpului, în cauză fiind suspiciuni de omor.
În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat principalul suspect,
acesta fiind N.NICOLAE, în vârstă de 60 de ani, care se cunoştea cu victima, cei
doi consumând alcool împreună în data de 27 iulie a.c., la sălaşul suspectului.
Cadavrul victimei a fost transportat la morgă unde în urma efectuării
necropsiei se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului.
Sub coordonarea procurorului criminalist se efectuează cercetări pentru
stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, Parchetul de pe lângă Tribunalul
Caraş-Severin a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, în cauză fiindîntocmi
un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de omor.

 

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „UPDATE Crimă abominabilă la Reşiţa – bărbat ucis cu peste 30 de lovituri de cuţit

 • 30 iulie 2013 la 20:21
  Permalink

  Perfect de acord cu Jack32,mosule esti prost de puti,o lichea a acestei societati,eu personal l-am cunoscut pe acest om si pot sa spun ca a fost un om deosebit, inca nu pot sa-mi revin din soc dupa aceasta nenorocire,cum pot unii sa comenteze asa aiurea fara a avea cunostiinta de cauza?

 • 30 iulie 2013 la 18:17
  Permalink

  Cate crime s-au intamplat pe fondul consumului de alcool? Beau, deci am o scuza si pot face ce vreau, nu Jack? Mai multa responsabilitate nu strica! De acord cu Mosu..stie el ce spune.Un betivan e batjocorit de cei din jur si respins de toata lumea, nimeni nu spune sa nu te simti bine, dar cu masura.Cand vedem obezi la tv ne ingretosam, dar ei nu fac rau nimanui, pe betivi sa-i suportam mai usor?

 • 29 iulie 2013 la 23:03
  Permalink

  Mosule, tu n-ai fost afumat niciodata? in care alte state te baga la parnaie cand ai baut ceva?

  ..sper sa patesti la fel cand pui gura pe bautura.

 • 29 iulie 2013 la 17:55
  Permalink

  Un betivan mai putin!Asta nu stiu sa faca guvernantii nostri ca ceilalti din alte state.Daca esti prins pe strada afumat bine te baga la parnaie.Asta e o rusine pentru societatea lor.Eu as face altceva i-as obliga la munca.Unde?Stau mii de hectare nelucrate, copiii si batranii mor de foame.Sa vezi ce cetateni morali am avea, unde mai pui si ca s-ar mai elibera puscariile ca aia de acolo o duc mai bine ca noi.

Comentariile sunt închise.