UPDATE EXCLUSIV VIDEO Dublu meci la Reșița: pe teren s-au luptat fotbaliștii, în tribune s-au bătut suporterii

bataie suporteri arhivaUPDATE EXCLUSIV VIDEO Acest material a stârnit multe controverse și obligatoriu în această situație este să revenim cu ceva completări. InfoCs nu a făcut altceva decât să publice un comunicat al Jandarmeriei Române privitor la un incident petrecut la un meci de fotbal pe stadionul din Valea Domanului. Repetăm: nu am pus nici măcar o virgulă sau un punct in comunicat. Ba mai mult, din această cauză apăruse și o încurcătură privind luna noiembrie cu octombrie. Fotografia de impact- este o fotografie de pe internet, de arhivă și reprezintă o simulare a intervenției forțelor de ordine în cazul unui scandal într-o galerie de fotbal. În continuare, InfoCs a reușit și a făcut rost de un material video, realizat cu un aparat foto. Materialul foto nu este editat, nu s-a intervenit la montaj, noi doar l-am redat așa cum l-am primit.
Deși nu am vrut să ne implicăm în nici o formă în această problemă și la început nici nu am știut despre cine este vorba fiindcă nu ne pricepem la sport sau susținători și nu ne băgăm în asta, din cauza comentariilor, între timp, am luat legătura și cu cei doi implicați în incident. La fel ca și în restul materialului, InfoCs nu a intervenit cu nimic – doar a redat poziția și declarațiile celor două persoane implicate în această problemă.
Chiar dacă nu avem noi echipe, grupe și intreceri la nivel național, în schimb se pare că avem năravuri luate de la bucureșteni. Membrii galeriei de susținere a echipei reșițene, s-au luat la bătaie în tribune – astfel că a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Oamenii de ordine nu au stat prea mult pe gânduri, i-au despărșit pe bătăuși și i-au potolit aplicându-le sancţiuni contravenţionale.
,,Miercuri, 06 noiembrie a.c., în urma desfăşurării competiţiei sportive dintre CSM Metalul Resita si FC “U” Craiova, jandarmii cărăşeni au sancţionat contravenţional doi membri din galeria gazdă.
În urma incidentului din tribuna arenei sportive, înaintea începerii meciului de fotbal, forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru aplanarea conflictului dintre cei doi membrii ai galeriei care s-au îmbrâncit şi şi-au adresat expresii jignitoare. Numitul M.G. în vârstă de 41 ani, a fost sancţionat contravenţional de jandarmi pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, iar numitul G.M.S în vârstă de 42 ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru provocare ori participarea efectivă la scandal in incinta arenei sportive.
Celui din urmă i-a fost aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară cu interzicerea accesului în arenele sportive timp de un an!” se spune în comunicatul oficial al jandarmilor reșițeni.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul

Așa că, dacă cuiva nu-i place sau nu-i convine, nu are decât să le reproșeze jandarmilor ce nu le convine.

Comentarii

comentarii

10 thoughts on “UPDATE EXCLUSIV VIDEO Dublu meci la Reșița: pe teren s-au luptat fotbaliștii, în tribune s-au bătut suporterii

 1. si unde e interventia ? ei spun ca intervin ,dar Gusca se retrage singur in sectorul rezervat galeriei.cum a provocat Gusca ? se vede clar ca nu el provoaca.

 2. Suporterii vin deja „incalziti” la stadion. Pentru ei fotbalul nu reprezinta decat o ocazie speciala de a bea in grup. Din pacate si fotbalistii au „imbracat” acest obicei. Si exemplul Tamas este concludent. Fotbalul este sportul la care rezultatele au fost si sunt sub demnitatea omeneasca.

 3. nu fi ironic,nu vreau eu sa il schimbi,te lauzi ca esti cu bun simt,impartial,etc.,dar scrii despre ceva ce nu sa intamplat,sau nu sti ce ii aia bataie?mai bine scrie despre politica,sau curve!!!

 4. editorule,zici ca esti impartial? ce ii cu titlul ala tendentios? cred ca iti lipseste bunul simt.unde ai VAZUT bataie intre suporteri???

  editor:
  k, il schimbam ca asa vrei tu: ce zici , asta merge ,,Mangaieri, vorbe de duh si pupaturi fratesti intre suporteri” ? ok?

 5. nu intelege nici acum…pentru ca e frustrat,ca el a ramas unde a fost candva si nu a avansat….si de aici si frustrarile astea….e plina Romania de frustrati de genul! numai bine

 6. Daca esti atent observi cum Gusca il impinge pe ala exact pe beatul melodiei :))

 7. A ajuns frezorul mare bucatar si bucatarul mare jurnalist!Tu nu verifici ce scrii? Am primit..am redat intocmai..nu-ti era mai usor un copy paste?

  Raspuns editor

  Cred ca a muncii nu este nici o rusine, In ori ce munca. Tot ce am facut, a fost cu simtul raspunderii si cu bun-simt. In schimb, vad ca in jurul meu, de la o zi la alta, nesimtirea si rautatea, ating cote alarmante. Apropo, Tu te oftici de chestia asta? Chiar ti-e ciuda, asa este! Tu ce ai ajuns ? Daca ar fi sa raspund in aceeasi maniera ca tine, te-as intreba: dar tu, ce-ai ajuns? Ca de tine nu am auzit nimic. Sa inteleg ca un nimeni, sau nimic? Dar, nu o fac.
  Deci, te oftici! Sa stii ca materialele gen ,,comunicat de presa,, se posteaza asa cum sunt ele. Nu are rost sa intervi sau sa interpretezi tu ce a vrut sa spuna institutia care l-a emis. Acum, intelegi?

Comments are closed.