UPDATE Iata ce spune si politia despre accidentul de astanoapte – ACCIDENT SPECTACULOS, DIN FERICIRE FĂRĂ URMĂRI GRAVE!

Doi tineri din Reșița au făcut o cascadorie din care au scăpat teferi. În seara de 12.02.2018, după orele 22.00, un accident spectaculos s-a produs pe pasajul superior Nera. În timp ce un tânăr de 19 ani din Reșița conducea un autoturism pe pasajul superior Nera, către Muncitoresc, nu adaptează viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, pierde controlul direcției de mers, părăsește partea carosabilă și se răstoarnă în partea dreaptă de la o diferență de nivel de peste 20 de metri.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului conducătorul autoturismului și o tânără de 18 ani din Reșița, pasageră pe scaunul dreapta față, au fost transportați la Spitalul de urgență Reșița, din fericire fără leziuni grave, nefiind necesară internarea.


Subliniem faptul că atât conducătorul auto cât și pasagera purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

Se continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 Cod Penal.


Polițiști rutieri vă recomandă să adaptați întotdeauna viteza la condițiile de drum și, mai ales pe timpul sezonului rece, să țineți cont de faptul că aderența pneurilor la carosabil poate fi foarte diferită pe sectoare de drum succesive, datorită condițiilor meteo.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “UPDATE Iata ce spune si politia despre accidentul de astanoapte – ACCIDENT SPECTACULOS, DIN FERICIRE FĂRĂ URMĂRI GRAVE!

  1. Apropo, ma mir cum de nu s-a aflat unul pe aici sa ne spuna ca vinovati sunt drumarii care nu au avut grija sa stearga drumul cu mopul sau sa dea cu material antiderapant (nu s-au gandit ca s-ar putea sa vina asta pe acolo), desi acolo este un semn de circulatie care atentioneaza ca este o zona cu deficienta de aderenta in anumite conditii atmosferice.

  2. Dar de ce trebuie sa ne recomande Politia sa adaptam viteza la conditiile de drum?
    Noi nu stim sa facem asta, tinand cont ca soferul simte masina si intelege cand a depasit limitele masinii)? Nu este o chestie de bun simt sa iti intelegi masina?
    Sau poate soselele sunt pline de soferi care nu simt masina si din aceasta cauza nu inteleg cand masina le spune ca este la limita?

  3. O diferenta de nivel de „20 de metri” – o cladire cu 5 etaje (parter +5 etaje × 3m de etaj) unde e asa inalt pasajul?

Comments are closed.