UPDATE In prag de Revelion, drumul spre Statiunea Muntele Mic a fost inchis

ISI Caras Severin a anuntat in urma cu cateva minute ca la ora 11, drumul a fost redeschis in intregime. De asemenea, drumul spre Statiunea Semenic este si el deschis, dar ATENTIE! Nu plecati la drum daca nu aveti masina dotata corespunzator. Echipajele politiei fac controale in trafic si la intrarea in statiuni.

Tronsonul de drum dintre Telescaun și Muntele Mic a fost închis, vineri, din cauza intensificărilor de vânt și a ninsorii viscolite, județul Caraș-Severin aflându-se sub atenționare de cod galben.

„Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Caraș-Severin – Serviciul de dispecerat permanenta – în calitate de administrator al DJ 608A, a solicitat și a obținut aviz favorabil pentru închiderea circulației pe tronsonul de drum cuprins între Telescaun și stațiunea Muntele Mic, urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile. Participanții la trafic sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0255 — 213.212, înaintea efectuării unei deplasări pe drumurile județene”.

Județul Caraș-Severin se află sub cod galben, fenomenele vizate fiind intensificări ale vântului, ninsori însemnate cantitativ și viscolite în zonele de munte.

Comentarii

comentarii