UPDATE SENTINȚĂ VIDEO Cap de linie în procesul Abel Apostol versus Adrian Buleu pentru omor

proces  (7) UPDATE – Tribunalul Caraş-Severin a pronunţat sentinţa în cazul Abel Apostol versus Adrian Buleu. Acesta a fost găsit vinovat de către completul de judecată şi condamnat la 13 ani de închisoare. Instanța îl condamnă pe Adrian Buleu la 13 ani de pușcărie găsindu-l vinovat de omor şi distrugere. Pe lângă cei 13 ani de detenție în închisoare, Adrian Buleu a fost obligat şi la plata a 45.000 de lei – daune materiale, precum şi câte 50.000 de euro pentru Albert şi Luminiţa Apostol ca daune morale. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.
JOi, la Tribunalul Caraş-Severin s-a consumat ultimul termen al procesului în care Adrian Buleu este acuzat că l-ar fi omorât pe partenerul său de afaceri, Abel Apostol. Instanţa a rămas în pronunţare urmând să dea o sentinţă în zilele următoare.

Cei 4 avocaţi ai lui Adrian Buleu au solicitat, astăzi, la unison, achitarea clientului lor. Adrian Buleu a fost judecat, iniţial la Tribunalul Arad, apoi procesul a fost strămutat la Caraş-Severin, pentur uciderea, pe 1 mai 2013, a omului de afaceri arădean Abel Apostol şi, apoi, incendierea propriei maşini.
De partea cealaltă, familia lui Abel Apostol aşteaptă o sentinţă de condamnare şi, totodată, daune morale de 1 milion de euro.
Instanţa se poate pronunţa în maximum 7 zile de la termenul de judecată.

Comentarii

comentarii