UPDATE: șoferul a murit- EXCLUSIV VIDEO Grav accident de circulație în fața Poștei Mari din Reșița , două mașini praf și un om încarcerat

Accident Posta Mare (16)UPDATE Din nefericire, șoferul de 48 de ani, care deși accidentat, era totuși în stare stabilă când a fost predat de serviciul de ambulanta la UPU, în urma complicaților medicale post-traumatice, a murit. Medicul legist va stabili clar cauzele decesului in urma necropsiei ce se va face azi.
Două autoturisme s-au făcut praf în aceastră seară în fașa Poștei Mari din zona veche a Reșiței. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat iar pompierii militari s-au chinuit mai bine de un sfert de oră pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Pompierii au tăiat plafonul mașinii pentru a putea ajunge la pacient ca să-l elibereze. Doctorul Lissi de la Serviciul județean de ambulanță i-a acordat rănitului primul ajutor cât timp rănitul era prins în mașină și imediat după eliberarea lui, acesta a fost transportat la UPU Reșița.
Toată circulația din zonă a fost dată peste cap mai bine de o oră. Din păcate, în goana dupa ,,inedit si senzational”, mulți cetățeni ignoră ultimele norme de bun simț și cu telefoanele în mână s-au apropiat prea mult de mașinile avariate îngreunând munca pompierilor, a medicilor și a operatorilor de televziune de câteva ori. Numai intervenția polițiștilor a restabilit cât de căt ordinea în rândul acestor ,,paparazzi de ocazie”. În alte orașe și în alte țări, în afara operatorilor tv – și aceștia cu restricții, nimeni nu are voie să se apropie de locul accidentului.

Din primele cercetări, se pare că șoferul care se deplasa dinspre Muncitoresc spre centrul Civic, în fața Poștei vechi, a vrut să să întoarcă brusc și fără să semnalizeze- moment în care a fost izbit cu putere de un alt autoturism ce venea din același sens. Impactul a fost așa de violent încât ambele mașini au ajuns pe celălalt sens de mers.
Deși rănit grav, șoferul prins între fiare nu are viața pusă în pericol.

Comentarii

comentarii

9 thoughts on “UPDATE: șoferul a murit- EXCLUSIV VIDEO Grav accident de circulație în fața Poștei Mari din Reșița , două mașini praf și un om încarcerat

 1. nu judec nici pe cel mort nici pe celalalt sofer…dar in sfarsit un om cu capu pe umeri care gandeste perfect…macar daca semnaliza poate k exista risc sa nu se intample accidentul…

 2. Ion Nicolae spune mai sus că „Dumnezeu sa-l ierte a fost un om fain,ai de la mn din Comuna Tirnova.”

  O fi fost om fain, dar dacă a întors fără să semnalizeze şi mai ales fără să se asigure, era un potenţial criminal. Dacă în loc să vină o altă maşină, venea un motociclist, îl ucidea de om fain ce este. Indiferent de gradul de vinovăţie al celuilalt sofer, cel mort era un inconstient, un pericol pe drumurile publice şi numai norocul a făcut să nu ucidă un nevinovat.

 3. Nu au fost urme de franare absolut deloc….tu daca esti sofer la manevra de intoarcere intorci de pe bsnda 1 fara semnalizare fara sa te uiti macar o secunda? Daca era viteza asa de mare erau ambele masini varza….orice masina lovita in lateral exact pe mijloc se indoaie..acolo e cel mai slab punct al unei masini..oricum toate astea sunt analizate de experti si oamenii instruiti nu de orice om care se da cu parerea si in plus care nici nu a fost la fatza locului.ms

 4. mare dreptate ai. ala cu audi a6 l-am vazut si eu de cateva ori…abia am apucat sa citesc numarul.un mare prost. daca cpnduce o masina capabila, se crede si el capabil! :]] un bou! cu lanterna!

 5. RUSINE I.S.U!RUSINE CELOR CARE AU PERMIS INCADRAREA A STITI VOI CINE SI PE CE CRITERII IN ACEASTA STRUCTURA!AVEM NEVOIE DE OAMENI INSTRUITI NU DE POMPIERI CARE MUNCESC 7 ZILE PE LUNA, SI SE SCALDA IN LIBERE,PACAT CA VA BATETI JOC DE NOI, EU PERSONAL CONSIDER CA NU AVETI NICI UN MERIT SA AVETI STATUT DE MILITAR!

 6. IDEEA E CA STIM CU TOTII CUM AU FOST ANGAJATI CEI DE LA I.S.U CARAS-SVERIN, NICI VORBA DE PREGATIRE, UNII CHIAR AU UN TRECUT NU PREA ORTODOX DAR E NUMAI SI NUMAI VINA CELOR CARE AU PERMIS UNORA SI ALTORA SA PASEASCA IN M.A.I, RUSINE!LA CATE ZILE LIBERE AU LUNAR POMPIERII ASTIA AR TREBUI SA ACORDE MAI MULTA ATENTIE LA CEEA CE FAC, DAR STIM CU TOTII CUM AU FOST ANGAJATI
  P.S DOMNULE EDITOR, NU TINE PARTEA UNORA CARE ISI BAT JOC DE VIATA SI DE CONTRIBUTIILE NOASTRE, SI FI IMPARTIAL, AVEM SI NOI CONTRIBUABILII CEVA DE ZIS!

 7. Pacat ca pentru un tampit care merge in oras cu minim 100km/h sa moara oamenii nevinovatii,si ratatul ala de ” GRI ” pe ce post era pus el acolo? pe post de lanterna?

 8. Mai neica Ninja, ai si tu dreptatea ta, este adevarat, s-au cam inmultit ,scursurile” in presa in ultimul timp. Dar, noi vorbeam despre jurnalistii profesionisti care ,,sunt instruiti si stiu ce sa faca in momentul in care se confrunta cu asemenea situatii”. Tocmai de aceea am si spus ,,și jurnalistii, dar cu anumite restrictii”.
  In rest, in cazul unor asemenea evenimente, singurii care au voie peste tot si pe ori unde, sunt doar politistii si pompierii. Cat priveste chestia cu ,,hartia in pipet,, iarasi este discutabil: una este sa te legitimezi prin viu grai, adica m-a trimis cutare si cutare si alta este sa folosesti un inscris pe post de act oficial. Atunci, in caz de…… intri deja la ,,fals in acte publice” .

 9. Adică ce zi tu MO?
  Orice scursură care-și pune în piept o buca de hârtie cu PRESA are voie sa facă poze si io nu?
  Da di ce?
  Libertatea presei nu e imunitate…
  Ș-apoi de când voi sunteți pe același rang cu Poliția Criminalistică jegurilor?
  Ăia au voie să ia imagini de la fața locului și voi vă băgați în seamă ca bikinii în c….
  Gunoaielor…

Comments are closed.