UPDATE EXCLUSIV VIDEO FOTO Accident cu 4 morti la Bocsa

UPDATE 3
Ultimul bilanț al accidentului de la Bocșa, din Caraș SEverin
În data de 15.10.2012, în jurul orelor 08.04, la ieşirea din localitatea
Bocşa spre Timişoara, s-a produs un accident grav de circulaţie, în următoarele
împrejurări: o autospecială, în care se aflau O. Silviu şi U. Alexandru Pavel,
se deplasa din direcţia Timişoara – Reşiţa şi, în urma unei defecţiuni tehnice
(ruperea axului punţii dreapta-spate), a pătruns pe contrasens şi a intrat în
coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de C. Ioan Raul, de
29 ani, din Timişoara, în care se mai aflau alţi patru pasageri.
În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane şi rănirea gravă a
altor trei:
– C. Traian, de 57 ani, din Reşiţa, decedat;
– D. Angela, de 81 ani, din Reşiţa, decedată;
– O. Petru Sandu, de 62 ani, din Reşiţa, decedat;
– O. Silviu, de 22 ani, din Reşiţa, decedat;
– C. Ioan Raul, de 29 ani, din Timişoara, rănit grav;
– S. Constanţa, de 74 ani, din Reşiţa, rănită grav;
– U. Alexandru Pavel, de 23 ani, din Reşiţa, rănit grav.
Persoanele rănite grav au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă
din Reşiţa, de unde, două dintre ele, au fost trimise la Spitalul Universitar din Timișoara.

 

 

UPDATE2

Un grav accident de circulatie a avut loc în această dimineață la Bocșa, pe DN 58B la ieșirea din localitatea Bocșa spre Timișoara, în dreptul Avicola. Evenimentul rutier este cel mai grav din ultimii ani care a avut loc pe drumurile din Caraș-Severin .

 

UN taximetru în care se aflau 5 oameni a fost izbit în plin de o autoutilitară cu doi pasageri ce transporta materiale de presă. Cel puțin 3 morți au fost înregistrați pe loc. Doi răniți aflați în stare de comă au fost transportați la SApitalul de Urgență din Reșița. La scurt timp, unul dintre ei a murit și el. Alți doi pasageri grav răniți, sunt acum și el la Spitalul din Reșița. .

La fața locului au ajuns imdiat două echiapaje de la Serviciul de Descarcerare ISU Semenic și patru ambulanțe care au preluat victimele .

Din primele cercetari se pare că accidentul a avut loc pe fondul unei defecțiuni tehnice la mașina de distribuție a presei, care a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de celălalt autoturism . În urma impactului trei personae și-au pierdut viața pe loc. Se pare că toți ocupanții din taximetru, mergeau la un control medical la clinicile din Timișoara. Printre cei care și-au pierdut viața au fost doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani și o femeie de aceași vârstă.

Circulația pe DN 58 B a fost oprită aproximativ două ore pentru efectuarea măsurătorilor. Serviciul Rutier v-a face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au  dus la producerea tragicului accident.

UPDATE

Numărul morților a ajuns la 4. Acum sunt 4 morți – trei pe loc la Bocșa, un al patrulea la Spitalul de Urgență, doi grav răniți și încă un pasager în comă. Circulația pe DN58Ba fost blocată mai bine de o oră, cozile de mașni intinzânduse pe mai mulți km pe ambele sensuri.

Un grav accident de circulatie a avut loc în această dimineață la Bocșa, pe DN 58B la ieșirea din localitate în dreptul Avicola. UN taximetru a fost izbit în plin de o autoutilitară ce transporta materiale de presă. Cel puțin 3 morți au fost înregistrați pe loc, doi sunt în comă și alți doi pasageri grav răniți.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “UPDATE EXCLUSIV VIDEO FOTO Accident cu 4 morti la Bocsa

  1. @Andrei – Nu-i cunosc pe baietii de la presa, insa la o asa defectiune, din mers, nu prea mai ai ce sa faci. Pacat ca s-a produs un astfel de accident, pacat de familiile celor decedati. D-zeu sa-i odihneasca

  2. domnu asta pampalean sau cum s-o numi, nu am retinut exact seful celor doi baieti de la presa ar trebui luat la intrebari in ce stare era masina si in ce stare sunt inca masinile cu care lucreaza, si dupa aceea toti inspectorii de la care fac inspectiile tehnice, am lucrat si eu am fost sofer si stiu exact cum sunt toti accesti inconstienti, care te trimit la drum cu niste sicriie pe 4 roti…(poate o sa zica unii ca inconstienti sunt ce ce se urca in asemenea masini, dar saracia te impinge la lucruri extreme desi n-ar trebui, din cauza saraciei acestea si din cauza nepasarii fata de tine insuti se ajunge aici),ca de obicei unul di morti o sa fie vinovat si cazul va fii rezolvat, eu sper ca macar rudele celor 2 tineri sa se sesizeze si sa-i faca viata dulce precum si el a facut-o multora, acest gunoi ar trebui sa raspunda pentru asta, multi din resita ar trebui sa vorbeasca sa spuna ce se intampla acolo si nu numai sunt multe alte firme care au aceeasi RABLE

  3. Deci , Pacat ca se intampla asa ceva si mor oameni nevinovati din cauza soferilor Amatori ! eu as da o lege ca sofer de taxi sa posede permis categoria D si atestat profesional nu ori ce amator se suie la volan si transporta oameni si afel si in alte cazuri esti sofer, esti pe autovehicul cu categoria B tre sa fi sofer profesionist . Din cauza amatorilor si vitezei excesive se moare continu. Si baieti de la Presa precis nimic experienta mana si suna . Angajatori sa aibe mai multa grija pe cine suie la volan !

  4. In prima fotografie bannerul ziarului dumneavoastra este plasat exact pe portiera masinii accidentate!! Fiind o masina care transporta presa, confuzia poate fi usor interpretata pentru cei care nu mai vor sa vada si celelalte poze….

Comments are closed.