Victoria social – democrată în alegerile europarlamentare, înseamnă victoria pentru români şi România

zgoneaLiderul PSD-ist Valeriu Zgonea, prezent miercuri la Caransebeş la întâlnirea electorală, a ţinut să precizeze că ,,victoria social democrată în alegerile europarlamentare înseamnă victoria pentru romani şi România”.
Zgonea a mai spus că ,,Social Democraţii Europei sunt prietenii României, mereu au fost. România poate creşte având prieteni puternici care sunt gata să ne ajute. Să nu uităm că forţele de dreapta, liberalii şi popularii europeni, au fost cei care au cerut amprentarea românilor şi au blocat accesul nostru la spaţiul Schengen”.
În discursul său, liderul social-democrat, a ținut să precizeze că social democraţia, a adus în schimb României respect extern şi mai multe fonduri europene. ,,Trebuie să afirmăm că România are nevoie de europarlamentari mândri că sunt Romani, care vor apăra România. Aşa cum am mai afirmat, noi ştim că românii sunt muncitori, cinstiţi şi civilizaţi. Noi ştim că acuzele aduse românilor sunt nedrepte. Prin aceasta campanie, cerem românilor să trimită la Bruxelles oameni care sunt mândri că sunt români şi care niciodată nu şi vor denigra ţara” a mai spus Valeriu Zghonea la Caransebeș.
(P)

Comentarii

comentarii

One thought on “Victoria social – democrată în alegerile europarlamentare, înseamnă victoria pentru români şi România

  • 16 mai 2014 la 19:56
    Permalink

    Tinand cont ca in mandatul PSD Presedinte si Prim Ministru, respectiv 2014-2019 se va face DESCENTRALIZAREA ar fi fost corect ca unul sau cel putin dintre cei 32 de europarlamentari sa fie banateni. Nascuti, educati si care lucreaza in Banat. Este aberant ca tot in capitala sa se imparta placinta dupa cum vrea puterea.
    Nu voi merge la vot asa ca va rog sa reflectati la cum poti sa fi furat pe fata.

Comentariile sunt închise.