VIDEO 55 de perchezitii, 36 de arestati, mii de tigarete, arme si carne de vanat

Descinderi la contrabandiştii de ţigări. Poliţiştii de la Crimă organizată și cei de la investigarea criminalității economice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, ina ceasta dimineața, nu mai puţin de 55 de percheziţii domiciliare, în Bocşa şi în satele limitrofe. Vizaţi au fost membrii a trei grupări infracționale organizate, specializate în contrabandă cu țigări. Au fost puse în aplicare 36 de mandate de aducere şi au fost ridicate, în vederea confiscării, 240.000 de țigarete fără documente legale, arme și carne de vânat.

Potrivit anchetatorilor, începând din octombrie 2015, în zona orașului Bocșa și a satelor limitrofe acţionau 3 grupări infracţionale, fiecare pe câte un palier bine delimitat: aprovizionare, transport şi depozitare, respectiv distribuție țigări provenite din Serbia și Ucraina. Membrii palierului de distribuție au fost surprinși de polițiști în timp ce vindeau țigări provenite din contrabandă. Totodată, a fost capturat un transport de țigări provenite din contrabandă, fiind confiscate aproximativ 40.000 de țigarete.

Persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunii asimilată infracţiunii de contrabandă și colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. Caraș-Severin, în vederea audierii.

Comentarii

comentarii