VIDEO A murit actrița Cristina Stamate – Ne mor artistii de comedie lasandu-ne in lacrimi

Cristina Stamate a murit. Încă o veste tristă pentru teatrul românesc. După Stela Popescu, încă o mare actriţă ne părăseşte. Cristina Stamate a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca, la vârsta de 71 de ani. Plină de umor şi îndrăgită de public, Cristina Stamate juca de aproape 50 de ani la Teatrul de Revistă. În această dimineață, în jurul orei 6:30 o altă stea s-a ridicat la cer. A murit Cristina Stamate. Actrița a murit la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Cristina Stamate (71 de ani) a jucat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“ din București în piese cum ar fi „Vivat Revista“, „Hohote în Herăstrău“, „Comedie pe Titanic“, „Revista Revistelor“, „Vara nu-i ca iarna“, „Arca lui Nae şi Vasile“, „Bufonii regelui”, „Dai un ban, dar face”, „Idolii femeilor“, „Nimic despre papagali”, „Poftă bună lui Tănase“, „Te aştept diseară pe Lipscani“, „Ura… şi la gară” , „O seara la revista”, „Scandal în paradis“.

Cristina Stamate a jucat şi în filmul de comedie „Secretul lui Bachus“ (1984), în regia lui Geo Saizescu.

Aflăm de la DC News că actorul Alexandru Arșinel, directorul teatrului, nu mai rezistă la așa de multă durere și a adresat o rugăminte cerului:”Vreau să-l rog pe Dumnezeu să se oprească că nu mai rezistăm”.

Comentarii

comentarii