VIDEO Accident de circulaţie cu maşina făcută praf şi stâlp la pământ în Triaj

Un accident de circulaţie spectaculos a avut loc marţi dupămasa în jurul orei 16 la Reşita. Mai exact, accidentul ce se putea termina tragic, a avut loc în curbă de la Triaj – sensul spre Govândari.
Șoferița – fiindcă la volan se afla o femeie, conducea un autoturism dinspre centrul civic spre Govândari. În curbă respectivă unde de-a lungul timpului au mai avut loc accidente – unele grave cu pierderi de vieți omenești, femeia a pierdut controlul volanului, a urcat pe carosabil și a lovit în plin un stâlp din beton. Un stâlp gros din beton, mai corect.

Lovitura a fost așa de puternică încât stâlpul de câteva tone a fost retezat de la bază și s-a prăbușit peste șosea. Se pare că șoferița a avut noroc cu carul: nici ea și nici însoțitorul nu au suferit răni care să le pună viața în primejdie (au ieșit singuri din mașina), pe trotuar nu se afla nici un trecător, stâlpul nu a strivit pe nimeni iar în acel moment nu trecea nici o mașină pe porțiunea – poate cea mai circulată din Reșița.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a dus femeia în stare de șoc la spital, polițiștii care au început cercetările și electricienii care au încercat să dreagă cât de cât stricăciunile. Avaria a afectat iluminatul stradal din Govândari. Străzile cartierului au fost scufundate în beznă până în jurul orei 22. Circulația spre Govândari s-a desfășurat cu greutate mai bine de două ore în sistem dirijat de către polițiști.

Comentarii

comentarii