VIDEO Accident spectaculos pe Calea Timișoarei în ziua de Paşte cu şofer fără carnet şi maşină cu numere false

Accident pasti (2)Un autoturism a ajuns pe scuarul din faţa DSV din Reşiţa. Accidentul a avut loc în această după masă pe calea Timișoarei, înainte de intrarea sub pasaj dinspre Câlnic.
La volanul unei mașini Honda Civic, modificată un pic pentru a fi mai în ton cu moda, se afla un tânăr de 28 de ani. Conform primelor date ale cercetarii poliţiştilor, probabil că la ieșirea de sub pasajul de la Intim, şoferul a călcat un pic prea tare pedala de accelerație și a pierdut controlul volanului o fracţiune de secundă – timp suficient ca maşina să sară peste borduri şi să ajungă pe un scuarul cu iarbă verde și aranjamente floare.
În urma impactului, din fericire nu au rezultat victime, dar maşina a fost serios avariată, un indicator de circulaţie a fost făcut praf iar zona verde are nevoie urgentă de intervenţia celor de la ,,spaţii verzi”.

În prima fază, șoferul s-a speriat şi a fugit de la fața locului şi şti el de ce. Tânărul nu poseda permis de conducere iar mașina, circula ilegal fiindcă era cu numere de înmatriculare expirate.
La fața locului au ajuns polițiștii de la Serviciul Rutier Reșița împreună cu un criminalist. Polițiștii au reușit în scurt timp să îl găsească pe șoferul vinovat de producerea accidentului.
Acum, ca şi cadou de Paşte, tânărul se va alege cu un dosar penal de cercetare pentru că nu avea permis și pentru faptul că a condus o mașină neînmatriculată pe drumurile publice. La acestea, cu siguranţă se vor adăuga și cheltuielile de reamenajare a spaţiului verde, a arbuștilor și a florilor pe care le-a distrus cu maşina.
Se pare că şoferul este o cunoștință mai veche a polițiștilor + acesta mai având de lucru cu agenţii de la ,,rutieră”.

Comentarii

comentarii